hvordan man kan hjælpe din astmatiske barn

Forældre til astmabørn ofte føler sig hjælpeløse . Vi diskuterer det tegn på astma hos børn , den bedste måde at administrere medicin , og hvad man skal gøre i løbet af et astmaanfald


 


1 .
Det første og vigtigste skridt er beslutningen om at tage ansvaret for dit barns astma . Du kan tage ansvaret ved at uddanne dig selv om sygdommen . Find ud af , om deres er bedre behandling eller medicin til rådighed for dit barn . Udnyt den medicinske profession , bibliotek , internet osv. Den bedste recept er viden .
2 .

har akut bevidsthed om dit barns sundhed . De kan have manglende evne til præcist at beskrive, hvordan de føler . Kontrollere for ændringer i hud /negle /lip farve , hoste , hvæsen , åndenød , kvalme , sløvhed , og tab af appetit . Også , varsel, hvis dit barn har at fornemmelse frem som de udånder , som om de føler åndenød . Tag et kig på dit barns vejrtrækning , som de sover . Dette giver dig mulighed for at observere deres vejrtrækning , når de er afslappede . Dette vil vise dig forskellen, når deres vejrtrækning bliver anstrengt .
3 .
Mange astma medicin er leveret af inhalatorer , og det er svært for et barn at forstå og udføre de nødvendige sekvens af indåndinger for at tage disse lægemidler . Det er dit ansvar at sikre dit barn tager disse lægemidler korrekt . Hvis dit barn er nødt til at tage medicin gennem en afmålt dosis inhalator , er det ofte bedst at bruge den med en spacer eller aero-kammer .
4 .
Du skal være forberedt på en astma angreb . Vide, hvad de skal gøre! Hvis dit barn lider et angreb , bevare roen og modstå trangen til at nusse dit barn . Selv om det er din naturlige yngelplejeinstinktet , klemme dit barn kan snøre deres bryst og gøre det sværere for dem at ånde .

Hvis du kører dit barn til en læge eller ER , mens de er der et angreb , stadig sikkert og sikkert spænde dem ind på deres barnestol . Forestil dig , hvad der kunne ske , hvis deres var et uheld .
5 .
at beskæftige sig med astma og dit barn effektivt du nødt til at tage ansvar og være så rolig som du kan i en nødsituation . Der er mere du kan gøre end bare at administrere medicin . Du kan forbedre dit barns tilstand ved at foretage ændringer i hjemmet og deres kost . Jo mere du ved om astma jo mere effektivt du kan styre det .
 


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.