hvad advarselstegn , at en forælder kan skade et barn

Professionals samt den brede offentlighed henvise til forsømmelse og fysiske , følelsesmæssige eller seksuelle skade af et barn som børnemishandling . Selv om der er advarselstegn , at en forælder kan skade et barn i en eller flere af disse måder , kan ingen retssager begynder , medmindre der er bevis for , at misbrug har allerede fundet sted . Dog kan advarselsskilte hjælpe venner og familie træffe foranstaltninger til at forebygge misbrug af børn . Kontakt din lokale barn beskyttelsestjenester til råds , hvis du har mistanke om en risiko for misbrug af børn .

adfærd over for Børne


Forældre , der straffer deres barn i en barsk fysisk måde , nedbrydes , skyld eller afvise deres barn verbalt eller handling uinteresseret i velfærd af deres barn , kan deltage i misbrug adfærd . Desuden forældre, der begrænser deres barns samspil med andre voksne og børn og udstille ellers alt for beskyttende og omklamrende adfærd over for deres barn indikerer en risiko for misbrug af børn .

adfærd overfor andre


Misbrug forældre eller forældre, der kan blive misbrug ofte udtryk for at andre en generel modvilje eller utilfredshed med deres barn , så spørg andet plejepersonale til at levere hårde straffe for deres barn og udstille misbrug eller alt for kontrollerende adfærd over andre familiemedlemmer . Forældre , der kunne skade deres barn , kan også opstille en generel modvilje og had mod nogen opfattet som svage eller mindreværdige .

Personlige Handlinger og Attributter


Forældre, der bruger eller misbruger narkotika og /eller alkohol , og udstille depression eller en anden psykisk ustabil tilstand signal en risiko for misbrug af børn . Mange voldelige forældre mangler kompetencer til at styre deres egen vrede og give udtryk for deres følelser . Ifølge den amerikanske Department of Health og Human Services , kan misbrug forældre har oplevet misbrug i deres barndom . Forældremyndighed umodenhed øger risikoen for børnemishandling . Forældre , der er uvidende om stadier af børns udvikling og forventninger passende for børn i hver fase kan blive vred på deres barns manglende evne til at udføre i den måde, de gerne vil have . Denne vrede og frustration kan føre til misbrug af børn .

7162151295.pdf 7172151309.pdf


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.