forskellen mellem fodterapeuter og fodterapeuter

Den eneste forskel mellem en fodterapeut og en ortopæd er navnet . Fodterapeut er et begreb, der almindeligvis anvendes i Det Forenede Kongerige , og ortopæd er et begreb, der almindeligvis anvendes i USA . De er begge koncentrere sig om behandling af fødder , ankler og nogle knæproblemer . I USA skal en ortopæd blive godkendt som en Doktor i Podiatry Medicine , som omfatter en fire -årig bachelor universitetsuddannelse

Historie .


fodterapeuter og fodterapeuter har praktiseret siden egypterne , som er blevet dokumenteret af helleristninger i indgangen til Ankmahor 's grav fra 2400 BC. Celsus , en romersk videnskabsmand udviklede den første fod skraberen , da han fandt , at det var gavnligt for fødderne til at fjerne ligtorne og hård hud . Omkring det 18. århundrede David Low , en London majs kutter , der ankom til Amerika , der er udviklet løbetid ortopæd .

Anvendelse af en fodterapeut eller ortopæd


Personer i alle aldre bliver behandlet af fodterapeuter og Fodlæger . Betingelser omfatter ligtorne , afstumpede , gigt , akutte infektioner forårsaget af nedgroede tånegle eller svampeinfektioner som fodsvamp , svage ankler , fod træthed og hævede smertefulde fødder .

specialiserede områder


Mange fodterapeuter og Fodlæger praksis på specialiserede områder , såsom sportsskader , smitsomme sygdomme eller diabetes relaterede forhold .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.