hvordan man bruger en skridttæller i PE klasse

En persons daglige antal skridt bør være 10. 000 skridt . Et godt sted at rack op på disse skridt, er i løbet af PE klasse , da disse klasser ofte har eleverne gå eller løbe rundt om et areal til motion. Andre PE aktiviteter kan omfatte spil rundbold eller softball, som har eleverne driver en hel del . For at se bare hvor mange skridt en studerende har taget , skal han bære en skridttæller
1
Sæt skridttæller til linning af din gym shorts på enten det ene af dine hofter . Skridttælleren skal placeres mellem din hofte og midt i den forreste del af låret . Undgå det er fastgjort på lommen på dine shorts , da dette vil give en unøjagtig skridt tæller .
2 .
Fastgør skridttælleren i en oprejst position . De trin, du tager under PE klasse vil ikke registrere korrekt, hvis skridttælleren vippes for meget .

3 .
Bær skridttælleren på samme hoften , hver gang du sætter det på . Alle har det ene ben , der er lidt længere end de andre , og selv den mindste forskel kan registrere en forkert skridt tæller .
4 .
Check skridttælleren til nøjagtighed . Nulstille skridttælleren , og tage 50 skridt . Check skridttælleren udlægning . Det skridt tæller skal læse mellem 48 og 52 skridt til at være nøjagtig . Hvis nummeret er højere eller lavere , skal du flytte skridttæller enten tættere på din hofte eller længere væk fra hoften . Gentag processen indtil din skridttælleren er i intervallet 48 og 52 . Mange skridttællere har også indbygget i stiv arm justeringer for at sikre optællingen er korrekt .
5 .

Sæt sikkerheden rem af skridttælleren til linning af din gym shorts , hvis det er relevant . Normalt skridttællere kommer med en sikkerheds- strop , så de ikke vil gå tabt , hvis de falder af.
6 .
Deltag i din PE klasse som du normalt ville , så se resultater, efter at klassen er færdig .

1572145440.pdf 1572145445.pdf


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.