spil til en fitness gym

Fitness -spil på gym holde besatte børn , mens forældrene arbejder ud . Men , børnene også lære om godt helbred og brænde kalorier , mens du spiller . Opfordrer forældre til at deltage i fitness spil til at fastsætte gode eksempler for deres børn .

sund knogle Relæ


Split deltagerne i to hold . Hvert hold har en rå æg og en stor plastik ske . Når spillet starter , en spiller placerer æg inde i skeen og går hurtigt i den anden ende af rummet og tilbage igen . Pass æg til den næste holdkammeraten der går længden af rummet og tilbage igen. Ægget fortsætter med at være bestået , før alle har en chance . Hvis en person falder ægget , går de tilbage til startlinjen og prøv igen med en ny æg . Det vindende hold går ægget til hvert hold medlem i kortest tid . Dette spil fremmer hjerte-kar- aktivitet for hjerte og knogler sundhed . Opfordrer spillere til at gå hurtigt med ægget og øge deres puls .

Musical Hoops


I denne fitness spil , scatter hoops omkring gym . I hvert hoop , sted et kartotekskort på hovedet med en fitness aktivitet skrevet på den negative side . Nogle fitness-aktiviteter kan omfatte crunches , sidde-ups , sprællemænd eller springe på plads . Til at spille spillet , gå deltagere fra hoop til bøjle som instruktøren spiller musik . Når musikken stopper , hvem der er inden i rammen skal læse indekset kortet . Instruktøren ruller et par terninger og tilføjelsen af de to tal angiver, hvor mange gange fitness aktivitet skal ske . Tilskynde andre aktører til at heppe på de mennesker laver øvelserne . Begynd musikken igen og holde spillet i gang , indtil alle har en god øvelse .

væg til væg


Tilskynd motionsture med dette gym spil . Brug en åben fordelt plads for deltagerne til at spille . De skal løbe fra den ene væg til den anden på instruktørens kommando . Instruktøren kan også ringe med forskellige måder at nå den anden væg som knæ-diskant, arme højt , krabber gå eller hoppe . Deltagerne bruger aktivitet kaldet til at nå den anden væg . Dette spil vil komme til at svede og brænde kalorier for dem, der spiller .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.