hvad er farerne ved laser penne ?

Laser kuglepenne har længe været angivet som high- tech nyhed gaver og kommer i en bred vifte af farver og størrelser . De lasere , der udsendes fra disse laser kuglepenne, har dog været genstand for kontrovers i flere år . Sundhedsydelser eksperter advarer om, at det nye element af laser penne kan få forbrugerne til at være nonchalant om deres potentielt skadelige bivirkninger .

midlertidig blindhed


Et af de mest almindelige bivirkninger af laser pens er midlertidig blindhed . Når øjet er udsat for et kraftigt lys , som en forsvarsmekanisme øjet går ud af fokus og den vision går mørke for et øjeblik eller to . Dette kan være til stor bekymring, hvis en person bliver udsat for lysstyrken for en laser pen , mens du går ned ad trapper , køre en bil eller motorcykel , eller betjening af maskiner , såsom en plæneklipper eller gaffeltruck . Eksperter advarer om, at laser penne ikke er legetøj og bør ikke anvendes af børn , der kan være uvidende om deres virkninger .

Perminently Beskadiget nethinder


Det lys, der udsendes fra en laser pen kan være mere skadelig for øjet end virkningerne af stirrende direkte på solen. Ifølge en artikel offentliggjort af Medicin Net , som eksperter har undersøgt effekten af lasere på øjet har rapporteret alvorlige øjenskader , herunder permanente skader på nethinden . Alvorlige tilfælde af skader på nethinden kan føre til langsigtet vision skade eller endda blindhed . Eksperterne , at selv kortvarig udsættelse for lys fra en laser pen direkte i øjet kan forårsage øjen ubehag og vision problemer, der kan vare i flere dage .

ulykker og personskader


Ud over de fysiske skader , der kan skyldes eksponering for laser penne , der er andre farer forbundet med deres anvendelse . Ifølge en rapport offentliggjort af Princeton University , har politifolk rapporteret tegning deres kanoner som reaktion på en laser pen pegede i deres retning . Dette skyldes, at lyset fra en laser pen nemt bliver forvekslet med en pistol websted . Laser kuglepenne pegede op i luften , kan endda forårsage midlertidig distraktion og synshæmmede til piloter under flyvning personlige eller kommercielle fly . Dette er forårsaget af laserlys rammer flyets reflekterende overflade .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.