spil til at spille på plejehjemmet

:
Afspilning af spil på et plejehjem har flere funktioner . Spil holde ældre voksne engageret , stimulerer hjernens funktion , være en kilde til underholdning og socialisering og få dem til at føle sig hjemme . Bord , kort , computer , aktiv og hukommelse spil er alle muligheder . Den amerikanske Rådet om Øvelser siger , at en mere aktiv seniorer er sundere , så fysisk aktive spil opmuntres . Ligesom nogen , få ældre voksne kede spille det samme spil igen og igen . Føj sort til spil valg .

Computer Games


Ifølge Andrew Carle , en professor fra George Mason University , computer hjerne -spil kan forsinke Alzheimers symptomer . Han anbefaler programmer som Dakim ( m ) Power , som er udelukkende til assisteret levende eller plejehjem . Andre billigere muligheder er MyBrainTrainer. com og Brain Fitness programmet postulere Science . De teknologiske fremskridt har åbnet op for en helt ny verden af spil for seniorer der bor på plejehjem . Med Nintendo 's Wii , kan ældre voksne nyde virtuel bowling turneringer eller spille tennis og golf .

aktive spil


Aktiv spilmuligheder er " Simon Says ", kørestol bowling , eller en bønne taske kast . Du kan spille ballon kaste hvor én eller mange balloner er vendt i luften , og målet er ikke at lade dem røre jorden . Du kan bede ældre voksne til at lukke øjnene og forsøge at identificere et objekt , der er gået rundt i gruppen .

Brætspil


Spil som skak , dam , Trivia Pursuit , Monopoly og Mah jongg er et par eksempler på foretrukne plejehjem brætspil . Bingo er en anden , at seniorer kan nyde . Ofte de spil som de ældre voksne spillede i deres yngre år er deres favoritter .

Kortspil


Bridge , poker , Pinochle og Gin Rummy er populære kortspil i USA i henhold til Pagat. com . Disse spil er nydes af seniorer og tilskynde til socialisering med andre . De kræver kun et spil kort og let spillet i lange perioder .

Memory Spil

Memory spil er så enkle som deler en favorit historie eller en liste over alle navnene på dine børnebørn . Derudover trivia spil tilskynde hukommelse huske og er underholdende . Seniorer kan også spille visuel hukommelse spil ved at sætte objekter på en bakke , og derefter at tage skuffen væk og se hvor mange ting er husket. For at gøre huskespil mere aktive , få enkeltpersoner til at huske en sekvens af handlinger ( klappe , snapper , trykke tæer og så videre ) , og derefter gentage disse handlinger i nøjagtig de samme rækkefølge. Spille " navn, Tune "og forsøge at identificere den sang er den bedste spiller . Give fingerpeg og lad seniorer forsøge at gætte, hvilken kendt berømthed , du beskriver .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.