hvad er fordelene ved en skråning løbebånd ?

Mennesker let blive træt af det samme verdslige træningsrutiner . De ønsker mere fleksibilitet i deres træningsprogram , men har svært ved at tage denne udfordring op . Nu, med løbebånd er mere populær end nogensinde , og med ekstra funktioner såsom hældning programmet er mennesker, der nyder deres træning og er omfattet på en række måder .

Kardiovaskulære


Det skrå funktionen på løbebånd udfordringer det kardiovaskulære system . Selv hvis du er overvægtig eller hos en skade , kan du justere hældning , så du stadig får en udfordring skræddersyet til dine forhold . Arbejder på en skråning får dine lunger til at trække vejret dybere og øger blodgennemstrømningen til lungerne og hjertet .

Burn Kalorier


Brug et løbebånd på en skråning øger antallet af forbrændte kalorier . Uden en skråning , vil du brænde et gennemsnit på 500 kalorier. Ved at indstille din hældning på 15 procent , vil du øge din kalorieforbrænding med 60 procent , når du kører eller ved 150 procent , når du går , ifølge fitness instruktør Maria Kristus Anderson .

Challenge Muskler


Træning på en skråning løbebånd bygger flere muskler i anklerne , kalve , og øvre og nedre lår end ikke gå på en plan overflade . Hældning af løbebånd strækker kalve , og derigennem etablere lange , tørre muskler . Den stejlere du angiver hældning , jo mere vil du nyde . Du kan øge muskelopbygning ved at fjerne hænderne fra håndlisterne .

Convenience


Ved at hæve og sænke banen , kan du emulere udendørs forhold med den skrå løbebånd . En skråning løbebånd giver mulighed for at klemme i en hurtig træning , der efterligner en løbe -eller naturlige terræn som helst tidspunkt af dagen eller natten , i privatlivets fred for dit hjem , uden at du behøver at bekymre sig om ekstreme vejrforhold .

Control

Du skal blot justere hældning et par inches manuelt kan gøre dig føle som om du kører op eller ned ad en bakke . Nogle løbebånd har automatiske programmer , der øger og reducerer hældning niveau, så du kan få mest muligt ud af din træning og opfylde dine fitness mål uden at afbryde dit fokus til at justere indstillingerne . Dette giver dig mulighed for at styre din træning på en måde , som du ikke kan , når du kører på de naturlige terræn . Rick Morris , forfatter til bogen " løbebånd Uddannelse af løbere siger: " Træning på en maskine giver dig mulighed for at strukturere bakke arbejde , der er meget specifikke for dine mål og niveau af fitness . "En dag du kan programmere din maskine for at efterligne rullende bakker og den næste dag tilpasse det til efterligne den hælder du ville opleve på en udfordrende vandretur . Du kan også programmere din maskine , så det husker tidligere aktiviteter , så du gradvist øge intensiteten af din træning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.