hvordan man kan bygge muskelmasse efter 40

Hvem siger man ikke kan opbygge muskelmasse efter 40 ? Masser af over -40 bodybuildere har bevist , at du kan bygge muskler selv i en fremskreden alder . Men som det organ aldre , gør langsommere stofskifte det lettere at tage på i vægt . Denne tilbagegang kræver ændringer i kost og motion for at få stofskiftet arbejder på en god kurs . Hvis du er over 40 og ønsker at tabe fedt og opbygge muskler , vil du nødt til at arbejde lidt hårdere end nogen i hans 20'erne :

1 .
spise den rigtige mad er af afgørende betydning for opbygningen af muskelmasse , hvis du er over 40 år. Protein hjælper til at opbygge muskler og væv . Du skal spise 4-6 måltider om dagen afbalanceret med et flertal af dine kalorier fra protein . Medtag magert kylling , oksekød , æg og fisk i din kost sammen med nogle omega 3 fiskeolier og vitamin B6 . Makrel , laks og sild indeholder essentielle fedtsyrer , som er sunde for dit hjerte . Den mad, du spiser hjælper din krop vokse muskel .
2 .

tillægget med vitaminer og protein shakes . Et protein ryste gør en stor midt på formiddagen snack til at give dig et løft af energi og det holder dig følelsen fuld og tilfreds . Protein shakes er lavet med en pulveriseret form af valle protein , der kommer i smag som chokolade og vanilje . Bland pulveret med skummetmælk , en banan og et par isterninger til en velsmagende behandle . Vitaminer er Vitamin B6 , B12 , Niacin , Biotin og andre vitale næringsstoffer er nødvendige for modne organer til at forblive raske .
3 .
Køb en vægt sæt eller deltage i en gym . Vægtløftning hjælper til at opbygge muskler ved hjælp af vægt og modstand . Start langsomt med og gradvist øge vægten og antallet af gentagelser . Standard gentagelser er som regel 10 gentagelser og sæt er hvor mange gange aktiviteten gentages . Et eksempel kunne være tre sæt af 10 gentagelser . Hjerte-kar- øvelse vil hjælpe dig til at forbrænde fedt og tone musklen . Løb , cykling og aerobic er alle typer af hjerte øvelse . Har cardio øvelser hver anden dag fra vægttræning dage . For eksempel kan du gøre vægttræning mandage , onsdage og fredage og hjerte på tirsdage og torsdage . Være over 40 , bør du give din krop fridage at komme sig. Og altid stretch og varm op , før du begynder et træningspas.
4 .
Få ekspertrådgivning fra professionelle bodybuildere . Købe nogle vægtløftning eller bodybuilding magasiner eller dvd'er at se, hvordan øvelsen er udført , og at være sikker på du gør det korrekt . Muskel og Fitness , Flex og Iron Man magasiner har oplysninger om kost og ernæring for at bygge muskler . Være over 40 , er det ekstremt vigtigt at starte med en varm-up øvelse før ophævelse nogen vægte for at forebygge skader .

5 .
Se online videoer af vægt-teknikker inden for uddannelse til dem over 40 år. Bodybuilding. com har artikler og videoer lavet af professionelle bodybuildere om ernæring , slankekure , vægttræning og konkurrence forberedelse . Dette er en glimrende kilde til information for dem, der ønsker at vide mere om at ændre deres krop gennem ernæring og motion .

gode råd og advarsler


 • Kom i form tager dedikation og udholdenhed . Giv dig selv tid til at tilpasse sig en ny rutine , fordi der ikke sker noget natten over. Lær alt hvad du kan om ernæring og motion og følg eksempler på mænd og kvinder over 40 , der har forvandlet deres krop gennem mad og motion .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.