hvordan man opbygger et positivt selvbillede

Selvbillede er en vital del af en persons personlighed . Hvordan vi ser os selv løber ned i arbejde , familie og venner . Jo mere positive en persons selvbillede er , jo lykkeligere pågældende person er i livet , ifølge På Health . At skabe en positiv selvstændig billede er let at gøre med praksis og beslutsomhed . Jo lykkeligere vi ønsker at være lykkeligere vi vil :

1 .
Øvelse 20 til 30 minutter dagligt i solen , på sundhed og Natural Health Restaureret antyder. Motion og D-vitamin , der er opnået gennem udsættelse for sollys , frigive endorfiner . Endorfiner er forbundet med en øget følelse af eufori og velvære . En rutinemæssig udøvelse er nogle gange svært at holde sig til . Start langsomt ved at forpligte til en dag uge og derefter gradvist stige til 3-5 dage om ugen . Jo mere du motionerer jo bedre du vil se og føle .
2 .

Spis sunde måltider og snacks . Sund kost kan føre til fysisk og psykisk velvære , hjælpeguide siger . I dagens travle verden , har vi tendens til at blive draget mod slik barer og chips . Disse usunde snacks kan give en hurtig sult fix , men ikke gør os til at føle noget bedre om os selv . De gør os til at føle værre , fordi kalorie indholdet er høj , og den deraf sukker jag zaps os for energi senere . Til frokost eller middag , spise fisk i stedet for hamburger eller bøf . Omega 3 fedtsyrer i fisk kan hjælpe med at forbedre dit humør og er sundt for kroppen .
3 .
Undgå negative mennesker , på Health siger. Den negativitet af andre kan påvirke , hvordan vi føler om os selv og bringe os ned . Hvis du har negativ venner , langsomt afbryde venskaber . Byg stærkere venskaber med de venner, som er mere positive i dit liv
4 .
Bring et kæledyr fisk til at arbejde . Kæledyr kan bringe os glæde , og sænke vores blodtryk . Hvis du arbejder på et kontor , og hvis det ikke strider mod virksomhedens politik , sætter i en lav vedligeholdelse beta eller guldfisk . Læg fisken i en lille skål på dit skrivebord . Se din fisk på daglig basis vil give dig noget at se frem til på arbejdspladsen .

5 .
Bær tøj , der gør du føler dig godt . Hvis en bestemt type materiale , farve stil gør du føler dig gladere , bære det . Sørg for det tøj, du er den rigtige størrelse . Hvis en beklædningsgenstand er en smule for stor , få det skræddersyet . Tøj for stor få dig til at se større ud. Hvis elementet er for lille eller stram , kan det også gøre dig til at se større ved ikke flatterende din krop . Du vil føle og se bedre ud med korrekt montering tøj .
6 .
Skab en positiv bekræftelse tidsskrift , Hub Sider antyder . En bekræftelse er en sand , positiv erklæring . Skriver i en bekræftelse tidsskrift er en måde at selv refleksion og selvstændige undersøgelse . Skrive mindst en positiv bekræftelse dagligt i din dagbog . Du kan også tilføje artikler , der gør dig til at smile . På dårlige dage , genlæse alle de positive tanker , du har indtastet i din dagbog at give dig en følelse af lykke .

gode råd og advarsler • Hvis udøver uden længere end 20 minutter , gælder solcreme .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.