Har du skylle servicet i varmt eller koldt vand ?

Mens opvask måske synes som en utrolig nem opgave , der vælger at vaske og skylle tallerkener i varmt eller koldt vand er en vigtig beslutning . I sidste ende er valget kommer ned til vaskemaskinen præferencer omkring sanitet , energiforbrug , og penge

Sanitet


En undersøgelse fra Ohio State University videnskabsmænd fandt, at vaske og skylle tallerkener i varmt vand dræber næsten alle bakterier på dem . Undersøgelsen viste også , dog , at rensning i stuetemperatur vand dræbt nok bakterier til at opfylde ( Food and Drug Administration ( FDA ) standarder . Så bør meget sundhedsbevidste opvaskemaskiner gå efter den varme , men dem, der foretrækker en mindre skoldning aktivitet, vil ikke behøver at bekymre sig om bakterier .

Energi anvendelse


Af alle de apparater i et hjem , vandvarmeren forbruger den anden mest energi . Den energi forskel gælder ikke kun med at vaske op i hånden : 80 procent af en opvaskemaskine elektricitet bruges til opvarmning af vand. Dem med energi i sindet bør passe på, at skylning med koldt vand kan gøre en seriøs forskel .

Penge


Mens de økonomiske fordele ved at vaske hænder i forhold til maskinvask retter kan være op til debat , de økonomiske fordele ved at bruge kold vand i stedet for varmt vand er klart. Gennemsnit både gas og elektriske vandvarmere , varme 1 gallon vand koster omkring 1,5 cents. Vaske op i hånden kræver omkring 4 liter vand , mens en opvaskemaskine behov 12 gallon . Vaske og skylle to eller tre masser af retter en uge kan hurtigt slukke for disse cent i dollars , og sparsommelige rengøringsmidler kan hurtigt mærke de økonomiske konsekvenser af at holde opvaskehandsker vand koldt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.