New Hampshire indlæggelser krav til amt plejehjem

New Hampshire har flere amter -run plejehjem , der giver omsorg for de svage , syge eller ældre . Beboere får et værelse , måltider og aktiviteter , samt medicinsk og rehabiliterende behandling . Tjenester, som amtet plejehjem tilbud varierer fra anlægget , men kan omfatte både langsigtet og hospice pleje , Alzheimers og demens enheder , rehabilitering og efter hospitalsindlæggelse behandling og assisteret levende og voksne døgn -programmer .

Entré


Alle amt plejehjem i New Hampshire prioriterer ansøgere, der er hjemmehørende i det amt, hvor plejehjemmet er , selv om nogle faciliteter gør begrænsede undtagelser . Fuld patientjournaler og en læge henvisning er nødvendige for adgang til amt plejehjem , og nogle faciliteter anmode om yderligere prøver , såsom tuberkulose screening . Journaler og undertiden i-person besøg bruges til at vurdere en persons placering eller tjenesteydelser inden for et hjem . Hvis en seng ikke er aktuelt tilgængelige , de fleste faciliteter holde en venteliste . Amt plejehjem har også socialarbejdere eller andet personale på hånden til at guide familier gennem indlæggelser processen .

Medicaid


Personer i stand til at klare udgifterne plejehjemsanbringelse bør gælde for New Hampshire Medicaid økonomiske betingelser for retshjælp og lang sigt pleje medicinsk berettigelse . Disse programmer hjælpe med at betale prisen for et plejehjem . Den nærmeste New Hampshire ServiceLink Resource Center kan lede dig gennem ansøgningsprocessen , som vil omfatte et ansigt-til-ansigt vurdering af medicinsk berettigelse og en finansiel evaluering . For at være berettiget til Medicaid , må de økonomiske evaluering viser , at den enkelte har en månedlig indkomst på under det, som Medicaid betaler for plejehjemsanbringelse og en ressource , højst 2. 500 $ , som i 2010 . De fleste indbyggere i New Hampshire amt plejehjem Medicaid modtagere , selv om faciliteterne også acceptere private løn-og ansvarsforsikring .

Pre-Entré Besøg


New Hampshire amt plejehjem også foreslå at lave en pre-optagelse besøg på anlægget . Under dette besøg , skal du mødes med plejehjem personale til at vurdere de tjenester og formidle din elskede behov . Du kan også vælge at tage en tur og tale med beboerne og deres familier til at vurdere beboernes livskvalitet i plejehjemmet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.