anvendelser for vicks vaporub

vicks vaporub er en mentholated aktuelt creme eller salve , der har været brugt i årtier til at hjælpe med at lindre symptomerne på forkølelse og influenza . Den velkendte blå krukke kan købes på apoteker , supermarkeder og sågar nærbutikker . Ud over at afhjælpe overbelastningen er forbundet med forkølelse , er der også nogle utraditionelle anvendelser af vicks vaporub .

Hovedpine


Nogle hovedpine patienter har konstateret, at en lille mængde vicks vaporub masseres ind i templer og pande kan hjælpe med at lindre deres smerte . Den stærke mentol duft hjælper med at lindre sinus pres, hvilket er den underliggende årsag til smerterne.

insekt frastødende


Anvend en lille mængde vicks vaporub til din hud og tøj før du går udenfor , for at afværge myg . Hvis du får bidt af en myg , kan vicks vaporub bruges til at behandle området for at hjælpe med at lindre kløen .

Toenail Fungus Behandling


En blanding af kamfer , eukalyptus og menthol i vicks vaporub kan hjælpe med at slippe af toenail svamp i nogle mennesker . Receptpligtig medicin for toenail svamp er dyre og tage lang tid at arbejde , men behandling med vicks vaporub kan vise resultater inden for 10 dage til seks uger. Forskere ved University of Michigan har foretaget en undersøgelse den daglige brug af vicks vaporub for toenail svamp . Undersøgelsen konkluderede, at ud af 85 fag , 32 rapporterede , at deres toenail svamp blev helbredt i løbet af måneden .

splinter og papirklip


Infektionen kan skyldes papirklip eller splinter hvis venstre ubehandlet . Ising en lille mængde vicks vaporub på det berørte område for at hjælpe med at fremskynde helbredelse .

House Pet Bruger

Hus uddannelse en hund kan være en frustrerende opgave , men vicks vaporub kan hjælpe med at gøre det nemmere . Sæt en åben flaske vicks , hvor dyret kan lide at markere sit territorium , og lugten vil afskrække aktivitet . Dette fungerer også godt med katte , der lejlighedsvis ikke bruge bakken .

Skæl Behandling

En blanding af vicks vaporub og mineralsk olie masseres ind i hovedbunden kan medvirke til at eliminere skæl , hvis de anvendes hyppigt . Shampoo til hår med en mild shampoo efter hver behandling .

Tennis Elbow

vicks vaporub kan være nyttig til at lindre muskelsmerter og smerter . Gnid en lille mængde af fløde eller salve på det angrebne område før og efter motion for at hjælpe med at reducere smerter forbundet med tennisalbue .

sprukne læber

Krakket og tørre læber kan være smertefuldt , hvis venstre ubehandlet . En lille mængde vicks vaporub kan tilføre fugt til læberne til at hjælpe med at lindre smerten . Påfør vicks vaporub på læberne før eksterne aktiviteter og igen efter hjemkomsten indendørs . Det kan hjælpe med at forhindre revner vises i hjørnet af munden på grund af barske vejrforhold .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.