rygning bevidsthedsskabende aktiviteter

De sundhedsmæssige risici forbundet med rygning , ikke kun for rygerne , men også for uheldige passiv rygning tilskuere er velkendte . Giver op frivilligt er et valg , at de fleste rygere ville omfavne gerne , men mange finder den udfordring næsten uoverstigelige . En vurdering med fokus på individuelle rygning mønstre kan hjælpe rygere identificere " hot spots "i deres daglige rutine og udvikle sunde aktiviteter til at erstatte perioder tidligere tilbragt med at ryge.

Tidlig morgen rutine


Rygere med en tidlig morgen rygning vane finde give op dobbelt så svært . Den første cigaret af dagen er underligt betryggende at en hærdet ryger , og en , der kan bevise det mest vanskelige at skille sig af med .Forskning udført i 1994 af professor Joshua E Muscat , professor i folkesundhedsvidenskab ved Penn State College of Medicine , viste , at tidlig morgen rygere inhalerer dybere , med en større . risiko for at udvikle sygdom i halsen og åndedrætsorganerneEn god måde at komme over en tidlig morgen rygning vane er at stå tidligere snarere end sent-tidligt nok til at passer ind i nogle blid motion eller en afslappende bad før du spiser en sund morgenmad . Finde en aktivitet, der er til hinder for rygning er svaret , og hjælper med at etablere en ny rutine , som ikke omfatter cigaretter .

Arbejdsdag kaffepauser


Kaffepauser er absolut en glidebane , når det gælder om at modstå trangen til at tænde en cigaret , især hvis arbejdet kolleger er rygere , der samles på en favorit røg zone til at drikke kaffe og nyde en afslappet pust .Der er ingen måde en reform ryger kan deltage i en røg fest uden at give efter for fristelsen , så det bedste er at undgå, at virksomheden med rygning vennerne i hvert fald indtil tre uger er gået .Tre uger er en magisk benchmark for mennesker, som forsøger at holde op med at ryge. Der er ingen hårde og hurtige tidslinje løfter for rygere , men efter tre uger ubehagelige cravings falde betydeligt .

farezonerne


Rygere er normalt godt klar over deres farlige områder , og disse er typisk taler i telefon , efter måltider og sociale begivenheder , hvor alkohol er tilbudt . Gøre en indsats for at undgå situationer, hvor cigaretterne engang spillede en væsentlig rolle kan bidrage til at mindske trangen og fremme alternative aktiviteter . En analyse af de enkelte vaner er nyttigt , med en " hit liste " over ting at styre væk fra , såsom kaffe og alkohol .

Tracking Savings


En af de få behagelige aspekter for rygere at give op, er udsigten til gemme alle , at hårdt tjente penge , der engang gik op i røg . En vidunderlig incitament til at hærde løse er at holde en nøje hensyn til sparede penge , med realistiske mål markeret undervejs . Nåede mål bør belønnes med nyt tøj , måltider på restaurant og teater behandler betales med besparelser .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.