pædiatrisk medicin til udrensning af tarmen

De mest almindelige betingelse , der fører til brugen af tarm udrensning i pædiatriske patienter er forstoppelse . Denne betingelse er til stede i alt fra 3 til 5 procent af børn på verdensplan . Der er flere metoder til at rense et barns tarm , der skal udføres under tilsyn af din læge eller børnelæge .

Forstoppelse kan være forårsaget af flere sygdomme som Hirschsprungs sygdom eller cystisk fibrose og hypothyroidisme . Men der er mange børn , der lider med forstoppelse , både akutte og kroniske . Dette kan skyldes spisevaner for barnet eller andre medlemmer i familien

Ændringer i livsstil til udrensning af tarmen


Et barn skal starte livet med en afbalanceret kost . Med andre ord , skal han spise masser af frugt og grøntsager, som igen vil give mulighed for velfungerende tarm . Dette er den bedste måde at forebygge forstoppelse og undgå tarm udrensning procedurer .

Lad dit barn at drikke rigeligt med væske , især vand . Hvis hun er der sjældent afføring , kan du tilføje en lille smule lys eller mørk majssirup til barnets formel eller drikke . Og selvfølgelig muligt for ham at spille og få nok motion for at holde tarmen aktive .

Det er også vigtigt at opretholde en positiv holdning i dit barns vedrørende afføring , som børn er tilbøjelige til at holde i afføring når de føler afføring vil gøre ondt eller forældrene får vred på grund af det . Børn , der afholder sig fra afføring ved at stramme deres mave-og rektal muskler er på vej til kronisk forstoppelse .

Medicin til udrensning af tarmen


Når livsstilsændringer er gennemført med ringe eller ingen resultat , er det tid at begynde at tænke på tarmen udrensning procedurer . En af de første ting din børnelæge vil forsøge er brugen af en glycerin stikpille . Disse kan gives lejlighedsvis , når de episoder af forstoppelse er ikke hyppige .

Når børn er lidt ældre , vil brugen af mælk fra magnesia være en fordel at behandle deres forstoppelse . En anden mulighed er mineralsk olie, som vil hjælpe smøre tarmen . Begge disse løsninger er normalt ikke accepteres på deres egne , så de bør placeres i en drik .

Hvis forstoppelse fortsætter , din børnelæge vil overveje at starte dit barn på mild smøremiddel laksantia som Colate . Hvis dette ikke virker , så dit barn vil bevæge sig op til brugen af stimulerende laksantia som Maltsupex eller Dulcolax . Du skal dog være opmærksom på, at disse behandlinger skal følges i mindst tre måneder, før de kan kasseres som ubrugelig til dit barn.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.