hvordan man finder en god intern medicin læge

Intern medicin koncentrerer sig om behandling og forebygge sygdomme inden for voksne . Læger , der praktiserer intern medicin også den primære sundhedstjeneste til voksne , der tilbyder dem årlige fysiske eksamen , diagnosticere en sygdom og behandle den og henvise patienten til en specialist , hvis det er nødvendigt . En intern medicin Lægen kan være uddannet i den almene sundheds- , eller beslutter at forfølge en specialitet efter hendes ophold i subspecialties gerne endokrinologi eller kardiologi
1 .
Check kvalifikationer intern medicin læge, du er interesseret i. Lægen bør være " bord certificeret , " hvilket betyder at de skal være godt uddannet i enten generelle intern medicin eller hans subspecialties .
2 .
Forskning den læge i dit valg gennem staten licenser bestyrelser. Hver stat har en database med værdifuld information om din læge , såsom karriere historie , verifikation af praktiserende licens , disciplinære foranstaltninger eller fejlbehandling dragter , der er blevet anlagt mod lægen .

3 .
Spørg sygesikring for en liste over nærliggende læger, der praktiserer den type medicin, du har brug for . For at spare dig selv penge , vælge en læge i dit netværk af sundhedspersonale kan være ideel .
4 .
Spørg rundt . Tal med venner eller familie om deres behandlere og lytte til feedback . Hvis du er ny til et område , så spørg naboer om læger , de anvender , og hvem anbefales. Spørg andre læger , som ob-GYN eller børnelæge , hvis de har nogen intern medicin kollegaer , de kan anbefale .
5 .

Brug en for-profit læge locator organisation at matche dig op med en kvalificeret læge . American Medical Association giver en informativ bibliotek på tusindvis af læger i USA .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.