Hvordan opretter jeg en wellness- program ?

Wellness -programmer varierer afhængigt af kvalifikationer og uddannelse af sundheds praktiserende læge eller praktiserende åbne praksis . Programmet tilbud er også bestemt af , om virksomheden drives af en eneste praktiserende læge eller involverer flere personer, der arbejder sammen som en gruppe praksis . Forskellige dele , der kan indgå i et wellness- praksis er kosttilskud produkter , kost og spise retningslinjer , træningshold og faciliteter , massage , laboratorieprøver , gruppemøder , klasser og coaching .
1 .
Vælg det marked, du ønsker at tiltrække . Din niche vil bestemme, hvordan du markedsføre dine kompetencer og hvilken form for tjenester du vil tilbyde . Se på andre former for praksis i dit område og overveje, hvordan du kan tilbyde noget andet . Kig på behovene hos de kunder , du ønsker at tiltrække og se, hvordan dine kompetencer passer til deres behov .
2 .
Liste over de færdigheder du har , og den slags tjenester, du kan tilbyde . Vælg fra denne liste , hvad du virkelig nyder at gøre og føle bedst til gavn for kunder, du vil tegne. Indsnævre dit fokus til seks emner eller mindre, at du ved, du vil nyde at give . Match disse færdigheder og tjenester til din niche . Design nogle tilbud , der kombinerer dine færdigheder sæt med deres behov .

3 .
Inventory de ressourcer, du har i øjeblikket . Bestemme, hvad du kan bruge til at komme i gang og hvad du kan få brug for at købe med henblik på at afrunde dine tjenester . For eksempel kan du se klienter i deres hjem eller i dit hjem , eller vil du nødt til at finde kontorlokaler ? Lave en liste over de væsentlige du stadig har brug for.
4 .
Opret en praksis forretningsplan . Identificer dine prioriteter , mål og formål . Nævne disse i en positiv form , der er både personlig og realistisk . Fastsat frister for varetagelse dine mål , prioritere de punkter, som vil få din døre åbne . Listen dine aktiver og færdigheder med deres pengeværdi . Detail en start-up -budgettet . Hvis du ikke har midlerne til at begynde , at tage din skriftlige planer , aktiver og budget til potentielle investorer eller din bank , og se om du kan rejse den nødvendige startkapital .
5 .

undersøge de juridiske driver krav til din tilstand , amt og by . Få de licenser og papirarbejde du har brug for at komme i gang .
6 .
Design dit marketingmateriale . Print nok til at være i stand til at udlevere dem ud til de berørte personer . Du vil måske inkludere en hjemmeside som en del af din markedsføringsstrategi. Vær specifik omkring , hvad du har at tilbyde , hvordan dine kunder kan drage nytte af dine ydelser, og hvordan dine tjenester er forskellige . Gør dine materialer iøjnefaldende og professionelle.
7 .
Host en åbning eller undervise en klasse . Få dit navn derude , selvom du er nødt til at gøre det gratis for et stykke tid . Frivillige at undervise en præsentation på helsekost marked , bibliotek , pensionist center , eller ethvert andet sted , der giver folk mulighed for at møde dig . Uddel din løbesedler , tale med deltagerne , og underskrive mennesker op . Vær ærlig om, hvad du har at tilbyde, og hvordan din kan forbedre deres livskvalitet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.