Perlite sikkerhed

Perlite er den generiske betegnelse for en naturligt forekommende kiselholdige sten . Perlite adskiller sig fra andre vulkansk glas ved sin evne , når det opvarmes , til at udvide 4-20 gange den oprindelige mængde :

Funktion


Perlite er blevet udvundet og forarbejdet til mere end 50 år . Perlite bruges , med regeringens godkendelse , i en bred vifte af applikationer . Dette omfatter afklaring mad , vin og drikkevarer vandrensning , som en antiklumpningsmiddel , og i rensning af lægemidler . Perlite bruges også som fyldstof i byggevarer , en hydroponiske vækstmedium og en gartneri samlet i pottemuld .

Forebyggelse /Solution


Ifølge Perlite. org hjemmesiden , har perlite været genstand for mange sundhedsmæssige undersøgelser . Tests udført af statslige og videnskabelig forskning organisationer viser, at perlite har vist sig ikke at udgøre nogen sundhedsmæssig risiko , og har anset perlite produkter sikkert til forbrugerne .

Overvejelser


Perlite er dog blevet karakteriseret som en gene for arbejdstagere på grund af sin inert støv , ifølge Incon Corporation hjemmeside . Udsættelse for dette støv kan resultere i midlertidig fysisk irritation og ubehag , en forringelse af synlighed, og en stigning på uheld , men ikke til sundhed værdiforringelse.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.