abort advarselsskilte

En abort kan være en traumatisk oplevelse for enhver kvinde . Selv om der ikke kan være nogen alvorlige fysiske effekter , kan en abort være følelsesmæssigt svært . Når kroppen spontant ender en graviditet , er det normalt fordi der er noget galt med fosteret . Her er nogle af de tegn på en forestående abort

Betydning


En abort , også kendt som spontan abort , er en tilstand, hvor graviditeten ender naturligvis som modsætning til provokeret abort . Abort sker normalt i løbet af de første 3 måneder af graviditeten . Ofte en abort vil ske , før kvinden selv erkender, at hun er gravid .

funktioner


Symptomerne på abort kan variere afhængigt af den enkelte, men de mest almindelige symptomer er blødning , som kan være mild til svær og kan være pink, brun eller rød i farven , rygsmerter , der kan stige i intensitet , kramper i underlivet , udflåd af blod farvet slim . og sammentrækninger
Meget tidligt advarselstegn kan omfatte vægttab , træthed , tab af appetit og apati . Selv om nogle lys blødning kan være normal i løbet af graviditeten , en gravid kvinde oplever nogen blødning , smerter , kramper eller andre tidligere nævnte symptomer , bør kontakte sin fødselslæge straks som en forebyggende foranstaltning .

Overvejelser


En almindelig årsag til en abort , er kromosomabnormiteter hos fosteret . Andre mulige årsager omfatter moderens alder og helbred , abdominal traume , infektion , hormonelle ubalancer og problemer med moderkagen . Forkert implantation af ægget kan resultere i abort . Hvis moderen har en seksuelt overført sygdom , kan det medføre en abort så godt.

Advarsel


Kvinder , der er over 35 år, har en øget risiko , såvel som dem , der har haft en tidligere abort . Der er også større risiko for kvinder, der har haft andre komplikationer under graviditeten , såsom ektopisk graviditet , placenta previa eller Abruptio , for tidlig fødsel og præeklampsi . Dette betyder ikke , imidlertid, at hvis en kvinde har haft en af disse betingelse af, at hun vil have en abort i de efterfølgende graviditeter , men hendes fødselslæge kan overvåge hendes graviditet nøjere , fordi hun er på et højere risiko . Kvinder med sundhedsmæssige betingelser såsom diabetes kan også være i en øget risiko for spontan abort .

Ekspert Insight

Ifølge oplysninger HealthSquare. com , mere end 30 procent af graviditeter ender i aborter . I nogle tilfælde er abort uundgåelig , men mange tidlige risiko graviditeter fortsætte gennem hele drægtighedsperioden og slutter i leveringen af et sundt barn . Hvis din fødselslæge mistanke om, at du kan være i fare for abort , kan en ultralyd påvise fostrets tilstand . Sengeleje eller begrænset aktivitet og afholdenhed fra seksuelt samkvem kan anbefales . Din læge vil overvåge din graviditet nøje og kan øge hyppigheden af prænatal besøg .

Forebyggelse /Solution

Selvom nogle aborter ikke kan undgås , er det bedst at tage alle forholdsregler , især er du anses for at være en høj risiko graviditet . Ikke ryger , og prøv at undgå at blive omkring andre , der gør . Undgå alkohol og begrænse koffein indtagelse . Spis sundt og tage dine prænatal vitaminer . Kontakt din fødselslæge om lange afstande eller før de indleder en ny øvelse rutine . Undgå enhver yderst anstrengende aktivitet . Prøv at holde stressniveauet på et minimum . En sund livsstil kan bidrage til at sikre en sund graviditet og baby . Det er vigtigt at huske , at selv om en kvinde har en abort , eller endda mere end én , kan hun gå på at få helt raske fuldbårne børn i efterfølgende graviditeter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.