bivirkninger ved at bruge due antiperspirant

Selvom sveden er en normal kropslig funktion, som er nødvendig for temperatur regulering af kroppen , de fleste mennesker ikke sætter pris på lugt forbundet med det . Som et resultat , slid mange mennesker deodoranter eller antitranspirationsmidler at skjule lugten . Dove antiperspirant , for eksempel , er et populært produkt, at mange kvinder bruger til at forhindre underarm lugt . Nogle bivirkninger er blevet rapporteret med anvendelsen af sådanne antiperspirant produkter omfatter øget risiko for kræft , øget risiko for Alzheimers sygdom , allergiske reaktioner og misfarvning af huden .

Kræft


antiperspiranter indeholder parabener , der er svampemidler ingredienser, der anvendes som konserveringsmidler i mange skønhedsprodukter samt nogle tilberedte fødevarer . Parabener kan ophobes i kroppen , og efterligner hormonet østrogen . Overskydende østrogen i kroppen har vist sig at øge risikoen for brystkræft . Det skal dog bemærkes, at den øgede risiko for brystkræft som følge af antiperspirant brug aldrig er blevet videnskabeligt bevist .

Alzheimers sygdom


antiperspiranter indeholder aluminium zirconium , en ingrediens , der arbejder for at tilstoppe porerne under armhulerne og forhindre sveden . Aluminium zirconium fundet i antiperspiranter kan forblive i kroppen i mere end to uger efter lokal applikation . Aluminium i kroppen kan forårsage neurologiske skader såsom Alzheimers sygdom , Parkinsons sygdom og kan føre til problemer med hukommelsen . Denne ingrediens er ikke fundet i deodoranter , hvilket gør det unikt for antiperspirant produkter .

Allergiske reaktioner


Fordi underarm huden er tyndere end på andre steder af kroppen , er det mere skrøbeligt og udsat for irritation . Friktionen i underarm , der er forårsaget af kroppens bevægelser kan yderligere irritere denne sarte hud , og barbermaskiner brænde tilføjer til irritation så godt. Personer, der kan være særligt følsomme over for aluminium zirconium omfatte dem, der lider af diabetes eller dem , der har besvær med at kontrollere gær overvækst i kroppen . Dove antiperspirant indeholder også duftstoffer, som yderligere kan irritere huden på nogle mennesker , især hvis de allerede har en kendt parfumeallergi. Symptomer på allergiske reaktioner på de øvrige indholdsstoffer i antiperspiranter omfatter kløe , følsom eller brændende hud .

misfarvning af huden


Hvis en person oplever irritation eller følsomhed over for antiperspiranter og fortsætter med at bruge disse produkter , kan underarm huden bliver betændte og mørkere i pigmentering . Normalt , omfanget af misfarvning af huden afhænger af mørket i den enkeltes baseline hudfarve . Ophørende brugen af produktet forårsager irritation bør føre til en mere normal hud pigmentering over tid . Brugen af blegning produkter er ikke anbefalet til underarm område , da armene huden, så er delikat , at det sandsynligvis ville blive endnu mere irriteret ved brug af disse produkter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.