blive en rugemor

Surrogat mødre er i en vis forstand gave givere . De giver et barnløst par mulighed for at opleve glæden ved at være forældre , de en glæde ellers ikke ville have vidst , hvis det ikke var for hendes hjælp . Det er ikke en handling, at alle kvinder kan udføre uselvisk , selv om , så det er vigtigt at vide, hvad der forventes af dig , før du vælger at bære et barn til en anden

Historie


Det handler om surrogacy blev første gang bemærket i Bibelen i Første Mosebog . Hagar , tjener Sarah , fødte et barn for Sarah og Abraham at rejse. Det er fortsat gennem hele historien, men det var ikke indtil 1976 , at den praksis kom frem i forreste linje i det amerikanske samfund , hvor advokat Noel Keane udviklede den første kommercielle surrogat kontrakt . Han var ansvarlig for at åbne mange surrogacy agenturer gennem 1970'erne , og i 1988 , der er ansvarlig for mere end 300 surrogat fødsler var .

Betydning


bliver en surrogat mor er en omfattende proces . Mens belønnet økonomisk for at gennemføre en andens barn , at valget skal en surrogat bør komme fra hjertet. Kompensationsbeløb af en rugemor modtager, afhænger af , om hun har været en surrogat før , og hvor mange børn hun bærer til den påtænkte forældrene . Erstatning kan variere fra $ 25. 000 til $ 35,000 , det er holdt i en spærret konto , som agenturet skal betales ud over længden af kontrakten , i henhold til vilkårene i kontrakten . Denne kompensation skal dække udgifter til lægebehandling , barsel tøj og eventuelle ulemper påført livet i surrogat og hendes familie . Selve kontrakten starter et helt år , før undfangelsen finder sted , og slutter på selve tidspunktet for barnets fødsel .

Funktion


Når du ansøge om at blive rugemor , vil du blive bedt om at udfylde en profil . Dette vil omfatte spørgsmål såsom din alder , hvor mange børn du har , deres alder og hvis du har forældremyndigheden over dem , når og hvor du blev født , hvis du er under pleje af en psykiater eller har haft nogen psykiske problemer , og hvis du nogensinde har brugt narkotika , herunder nikotin . En advokat vil mødes med dig for at sikre, at dit helbred forsikringen dækker udgifter til lægebehandling af graviditeten . Hvis du ikke har nogen forsikring , må du ikke blive accepteret som en surrogat . Det vil være nødvendigt at gennemgå en kriminel baggrund check , før der arbejdes med en fertilitet specialist , som vil være ansvarlig for alle dine fysiske test . Når testen er afsluttet , vil du se ud over profiler af par, der søger efter en rugemor . Når du har fundet et par du kan lide , at de vil modtage din profil . Et møde vil så blive arrangeret , og hvis alle er enige til at gå videre , vil en kontrakt skal udarbejdes og underskrives . I denne kontrakt vil du indforstået med straks at give barnet til den ønskede forældrene , så snart det er født , , at du har noget ønske om at have et forhold til barnet , er enige om ikke at have seksuelle relationer fra din tid på ægløsning før efter opfattelse er blevet bekræftet , og er enige om at undlade at ryge , drikke eller stofmisbrug . Når kontrakten er blevet aftalt og underskrevet af begge forældre , vil surrogat enten insemineret eller har et befrugtet æg placeret i hendes livmoder gennem in vitro befrugtning . Efter en nærmere undersøgelse af graviditeten , bør surrogat ophold i kontakt med den påtænkte forældrene mindst én gang hver anden uge , og har dem komme med, når der er en planlagt læger udnævnelse.

Typer


Der er fire typer af rugemor , der finder sted . Den første er traditionel surrogacy . Dette er nødvendigt , når faderen er frugtbar , og hans kone er ikke . Den surrogat vil derefter blive kunstigt insemineret med faderens sæd . Den anden er kendt som gestationel surrogacy . Dette bruges , når mor og far er begge frugtbar , men moderen er ude af stand til at bære baby . I dette tilfælde vil in vitro fertilisering anvendes . Den tredje type kaldes altruistiske rugemødre . Det betyder, at surrogat ikke ønsker kompensation for udførelsen barnet , hun gør det , fordi hun gerne vil hjælpe forældrene har et barn . Sidste , der er den mest kontroversielle type , og det er kommercielle rugemødre . I kommercielle rugemødre , er det kendt , at surrogat bliver betalt for det ene formål at få et barn for et par , snarere end at være kompenseret for udgifter og besvær . Kommercielle surrogacy er også kendt som baby gårde og skød til leje . Det er mest udbredt i lande som Indien , hvor surrogat er fattige og har brug for penge , og den påtænkte forældre er velhavende .

Overvejelser

Når du har taget beslutningen om at blive en rugemor , skal du bruge en surrogat agentur . Ikke alene vil de beskytter dine juridiske rettigheder , men de vil sikre at du modtager alle de penge, du er lovet i henhold til kontrakten . Når du vælger et bureau , skal du sørge for de har erfaring med surrogacy og forskning antallet af børn , der er født held med deres hjælp. En anden fordel at arbejde med et agentur er, at hvis graviditeten på noget tidspunkt betragtes som høj rish , enten før fødslen eller på dagen for leveringen , vil agenturet have et vilkårligt antal høj risiko graviditet specialister klar til at hjælpe med at sikre både baby og surrogat er okay . De vil også tage en to hundrede tusind dollars livsforsikring på surrogat som en fordel for hendes ægtefælle og børn i tilfælde af , at noget går galt .

Advarsel

Mens surrogacy er en populær metode , der anvendes til par , der kan ikke få deres eget barn , der er stater , hvor det er ulovligt . Disse stater er New York , New Mexico , Washington , Arizona , Utah og Michigan . Der er også fire flere stater , hvor surrogat kontrakterne ikke betragtes som lovlig , og derfor ikke håndhæves . Være sikker før han bliver en surrogat , du ved, hvad lovene er i din tilstand .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.