boligændringer, ældreboliger muligheder

Som en stor del af den amerikanske befolkning går ind i sit senior år , behovet for passende bolig stiger . Med øget lægelige krav og nedsat bevægelighed, skal muligheder for bolig være fleksible nok til at give et sikkert levende miljø . Tidlig optagelse i plejehjem udstødninger personlige besparelser samt skatteyder-finansieret Medicare og Medicaid -programmerne , så tendensen går i retning af at hjælpe en ledende holde sig ude af et plejehjem facilitet for så længe som muligt

Typer


forskellige muligheder findes for seniorer , der ikke længere føler sig godt tilpas , der bor i en traditionel hjem . Pensionering samfund tilbyder én eller flere ophold enheder , ofte med et fælles område for rekreation . Mange plejehjem har bistået boform med separat opholdsrum for seniorer , der har brug for minimum pleje . Desuden kan de tilbyde særlig pleje enheder til demente patienter . På denne måde kan beboerne leve med andre beboere , der kræver et tilsvarende beløb af pleje .

funktioner


Med den forventede stigning i pensionister , der har brug for hjælp , men ikke opfylder betingelserne for Assisted Living status , er plejehjem udvider deres muligheder ved at tilbyde uafhængig boform ofte i form af dobbelthuse eller triplexes , der er designet til at imødekomme skiftende mobilitet krav . Disse enheder mødes amerikanere med handicap ( ADA ) krav . Desuden er private selvstændig tilværelse kooperativer sprang op , så seniorer til at købe en enhed , der vender tilbage til kooperativet , da senior fraflytning .

funktioner


I dag , boliger og byudvikling ( HUD ) , i samarbejde med det nationale råd for aldring ( NCOA ) , tilbyder en række tjenester, så seniorer til at forblive i deres hjem så længe som muligt . To populære valgmuligheder omfatter hjem remodeling og nedsparingslån . En omvendt realkreditlån er en speciel kontrakt, hvor boligejer sælger sit hjem til en långiver , men i stedet for at modtage et engangsbeløb , långiver betaler ejeren for hjemmet i månedlige rater . I denne periode, kan ejeren stadig bor i hjemmet . Når ejeren fraflytning hjemmet , vil långiver overtage og betale restbeløbet til husejeren eller dennes ejendom .

Overvejelser


Det Boliger og offentlige faciliteter Program ( HCFP ) hjælper lav indkomst seniorer finder lav rente lån, som tillader dem at leve i en passende bolig . Under HUD regulativer skal ældrebolig opfylde ADA krav, før ejeren får tilskud til boliger seniorer . Desuden giver det amerikanske landbrugsministerium ( USDA ) lån og tilskud fra Fællesskabet til udvikling af ældreboliger i landdistrikter ( se Resources ) .

Potentielle

Med ekspanderende hjem sundhed initiativer , madudbringning og anden støtte programmer , der giver familien omsorgsgivere til at passe et ældre familiemedlem i hendes eget hjem , er færre seniorer ind plejehjem , indtil der ikke er nogen anden mulighed . En HUD rådgiver er tilgængelig i alle stater til at tale med ældre og deres familier og hjælpe dem med at finde de tjenester, de har brug for ( se Resources ) .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.