gratis pottetræning tips til piger

I gennemsnit , børn begynder potte uddannelse omkring en alder af to , men det er helt afhængig af barnet, når hun vil blive en succes . Hvis det er din første gang pottetræning , eller uddannelse en datter , der er masser af gratis tips til rådighed for forældre , der dækker alt fra det grundlæggende til mere vanskelige spørgsmål , der kan opstå i løbet af denne tid .

Outfits


Når du start potte uddannelse din datter , så prøv at sætte hende i kjoler til at begynde med at lette processen for både dig og hende . Denne beklædningsgenstand er nemt for hende at løfte op inden du sætter dig ned på toilettet , i stedet for at forsøge at fortryde nogen knapper eller lynlås , der kan være i vejen . Når hun fokuserer intenst på at komme til toilettet , som du fortalte hende at gøre , kan din datter få let frustreret hvis der er noget forhindrer hende i at der faktisk er at bruge toilettet .

Charts


Ligesom lærerne bruger i skolen , du kan downloade og printe pottetræning diagrammer at inspirere din datter til at bruge badeværelset på hendes egen , snarere end at lægge hende ble . Forskellige hjemmesider tilbyder forskellige temaer, såsom Disney prinsesser , Dora Explorer , og Peter Plys , og mange af disse diagrammer kan udskrives gratis ( se Resources ) . Du kan bruge klistermærker eller markører for at markere de gange , at din datter med held anvendt potte for sig selv , indgyde en følelse af stolthed og ønsket om at gå potte helt selv .

Aftørring


Undervisning din datter hvordan man tørre sig selv korrekt efter brug af badeværelset er vigtigt for at forebygge urinvejsinfektioner . Fortæl hende , at hun har brug for at tørre hende urin første , kasseres papir , og få en frisk stykke papir for hendes afføring , selvfølgelig er det nyttigt at bruge børnevenlige begreber som " tisse-tisse "og " poo-poo " for at hjælpe hende med at forstå forskellen .

med et godt eksempel


Hvis du er en mor pottetræning hendes datter , kan det være nyttigt at vise din datter , hvordan hun skal bruge på badeværelset ved at tillade hende at se du gør det . Dette er imidlertid en meget personlig øjeblik og ikke alle mommies er trygge ved at bruge denne metode til at undervise deres døtre .

Potte Stol

Du kan gøre pottetræning mere behageligt for din datter ved at inkludere hende i færd med at købe hende første potte stol . Tag hende til butikken med dig og lade hende udvælge den ene , at hun ønsker at bruge . Når du sætter det hjem , kan du endda personalisere det med klistermærker og markører , skriver sit navn på den, og lade hende praksis sidder på det for en uge eller så med hendes tøj på til at blive fortrolig med , hvordan det føles .

Undertøj

En af de største dele af potte uddannelse er fravænning din datter fra bleer og få hende til at hendes nye " stor pige " underbukser . Igen , kan du bringe hende til butikken og få hende hjælpe dig udvælge hvilke hun ønsker at bære . Dette vil opmuntre hende til at bære dem på sin egen og ikke være bange for at prøve dem på . Forklar din datter , at store piger som mor eller et andet familiemedlem slid lignende underbukser , som aldrig bør tisset på , der skal trækkes ned for at bruge toilettet , i modsætning til bleer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.