hvad er akut medicinsk samtykke ?

En redningstjeneste samtykke er en formular, du kan have brug for at kvittere for dig selv eller en elsket en er du juridisk ansvarlige for pasning af . Det er almindeligt anvendt i mange forskellige typer af situationer . Det bruges i tilfælde, hvor du eller nogen i din juridiske pleje er såret , eller bliver syg , og du ikke er til stede til at acceptere lægehjælp . Der er nogle ting, du bør vide og overveje , før underskrive denne formular

Typer


Når det kommer til samtykke til dig selv, vil en akut medicinsk samtykke form bede dig om at identificere, hvilke slags medicinsk behandling , du foretrækker at modtage eller ikke modtage i chancen for, at du ikke kan stemme dine muligheder . Du kan blive bedt om at underskrive en formular , før de har opereret , der modtager behandling for en sygdom eller deltager i nogen form for aktivitet , hvor du kan blive såret , og kan ikke være i stand til at fortælle udbydere af sundhedsydelser , hvis du er enig med deres plan for behandling . Når det kommer til at samtykke til nogen i din pleje , er en akut medicinsk samtykke form, der anvendes i en tid , når du forlader dit barn eller familiemedlem , for hvem du er juridisk ansvarlige for at gøre medicinske beslutninger , i pleje af andre . Denne form vil instruere udbydere af sundhedsydelser , at dine ønsker for , hvilken type medicinsk behandling , du ville gå med til , eller ikke er enige om at hvis du var til stede under behandlingen.

funktioner


En akut medicinsk samtykke form bør indeholde en sætning med dit navn, hvoraf fremgår , at i tilfælde af en nødsituation du samtykke til medicinsk behandling for dig selv eller din elskede . Det bør også angive navnet på den virksomhed eller person , der du accepterer tjenesteydelser fra eller forlader din elskede i pleje af . Der bør være nogle oplysninger om de skridt, den person eller organisation vil tage i chancen for, at du eller din elskede har brug for pleje , sammen med den dato, du udfylde formularen , din trykte navn og skriftlige underskrift . Der kan eventuelt være yderligere plads til at skrive ud , hvilken type pleje accepterer du , og hvilken type pleje bør ikke gives . Nogle former også navnet på din praktiserende læge , din forsikring oplysninger , telefonnumre andre venner eller familiemedlemmer, der kan kontaktes , og en kort sygehistorie af allergier , løbende sygdomme og medicin, du eller din elskede tager . En generel søgning på Internettet vil give dig flere websteder for at se forskellige former for akut medicinsk samtykke former .

Fordele


Hvis du er i en situation, hvor du har brug for behandling , er denne form er vigtig at have. Hvis du er bevidst , og antages at kunne med rimelighed tage beslutninger , har du ret til at nægte lægehjælp , selv hvis du ville dø som følge af afslag pleje . Men , hvis du er bevidstløs eller på anden måde anses for ude af stand til at træffe beslutninger , kan medicinsk behandling , også selv om du ikke ønsker det . Der har en medicinsk samtykke , underskrevet før tid skitserer , hvilken type pleje kan leveres , kan stoppe læger fra forvaltningen pleje du ikke ønsker . I denne form , kan du også finde et andet familiemedlem eller en ven , som du har givet tilladelse til at foretage medicinske beslutninger for dig .

Overvejelser


Hvis den medicinske pleje er for et barn , og du har ikke givet en af disse former, kan den behandlende sundhedspersonale træffe beslutninger for dig i nogle situationer. Hvis situationen skønnes livstruende eller ville forårsage langvarig lidelse for patienten , mens man venter for forældrenes samtykke, kan den medicinske team reagere under den antagelse, at hvis en forælder eller værge var til stede , ville de samtykke til pleje .

Advarsel

Der er statslige og føderale love om at skabe visse former for medicinsk behandling til mindreårige , når forældre eller værge ikke er til stede eller tilgængelig . Der kan være situationer eller love, der giver en mindreårig samtykke til medicinsk behandling uden forældrenes tilladelse. I nogle tilfælde kan læger bestemme, at pleje og ikke være forpligtet til at underrette forældre eller værge , hvis de føler, at frigive oplysninger vil skade mindreåriges forhold til udbyderen eller med deres forældre .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.