hvad slags fisk kan spises , hvis gravid ?

Når en kvinde bliver gravid , er der mange ting hun skal være mere opmærksomme på . En af de ting er, hvad hun kan og ikke kan spise . Fisk indeholder mange vigtige næringsstoffer , der er lavt indhold af mættet fedt og indeholder høj-kvalitets protein-som alle er vigtige i graviditeten . Alle typer af fisk også indeholde spor af kviksølv , hvoraf nogle ikke bør indtages under graviditet . Nogle typer af fisk er lavere i kviksølv end andre og kan trygt forbruges, når gravid .

Skaldyr


Rejer , krabber , muslinger , østers , muslinger , krebs og muslinger er typer af skaldyr , der er sikre at spise , når gravid. De tilbyder fordelene ved omega -3 's , så de er sunde for gravide kvinder og ufødte babyer . De er også lav i kviksølv . Når indtager disse typer af skaldyr , sørg for at de er helt kogt .

dåse tun og laks


Tun er også lav i kviksølv og sikker at spise , når gravide , så længe det er på dåse lys tun . Hvid tun " hvid " tun indeholder mere kviksølv og bør begrænses eller helt undgås . Nogle andre typer af fiskekonserves , der er sikre at indtage , når gravide er laks og makrel . Det vigtige ting at huske på med indtagelse af nogen af disse fisk er at begrænse forbruget til 6 til 12 ounces dåse lys tun , dåse laks , dåse makrel eller andre kogte fisk om ugen .

m. fl.


De øvrige typer af fisk , der er sikre at indtage , når gravide , to gange om ugen , omfatter opdrættede ørreder , alle former for laks ( så længe det ikke er fra en af De Store Søers ) , sardiner , sardiner , sild , skrubbe , kuller , torsk , havkat , aborre , mahi mahi og regnbueørred .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.