hvordan man kan fange børneorm

Børneorm er en klammelængde rundorm , der tager ophold i den menneskelige endetarmen hvælving . De er almindelige i de fleste klimaer , og de fleste mennesker har haft dem . De medfører mindre ubehag og er yderst smitsom , fordi deres æg er så små, at de kan gennemføres i luften . Du kan blive smittet ved at indtage mikroskopiske børneorm æg , som kan findes på steder som sengetøj , tøj , toiletter , drikkeglas og sandkasser . En simpel hånd -til-hånd røre overfører æggene let , så børnene i selskab med andre børn er meget modtagelige .

1 .
Observer dig selv eller dine børn til symptomer . Det første symptom på børneorm infektion er generelt kløe omkring anus , især om natten . Forældre vil genkende dette , hvis børnene er skrabe sig selv gentagne gange gennem deres tøj . Den voksne orm viser sig i folderne på anus til at deponere æg om natten . Andre symptomer omfatter urolig søvn og tænder-slibning .
2 .

Test for objektive tegn på børneorm . Børneorm er synlige for det blotte øje . Wrap en stribe af gennemsigtig tape på en flad genstand , såsom en tunge depresion eller bestik håndtere , klæbende side ud . Tryk på tape blankt mod anus om natten , så hold båndet til lyset . De vil se ud som gule tråde . Du kan nogle gange se parasitter i afføringen . Gem båndet i en skjult beholder til lægen , der kan kontrollere, om æg under et mikroskop .
3 .
Forkæl alle . Hvis én person i husstanden har børneorm , sandsynligheden for resten af familien bliver smittet er meget høj. Det er ikke nødvendigt at inspicere hvert familiemedlem , når infektionen er bekræftet, om et medlem af familien . Du skal blot behandle hele familien . Behandlingen består af en dosis af enten albendazol eller mebendazol , så en anden dosis i to uger . Vask sengetøj og tøj grundigt i varmt vand , rense hele huset , herunder aftørring ned overflader med en mild desinfektionsmiddel og desinficere tæpper . suges

gode råd og advarsler


 • Din familie kæledyr kan ikke bære børneorm .
 • Gå ikke i panik . Børneorm er sjældent mere end et irritationsmoment .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.