hvordan man kan følge titere i Rocky Mountain plettet feber

Rocky Mountain spottet feber er en alvorlig skovflåtbåren sygdom, der overføres gennem bid af en flåt bærer bakterielle organismen Rickettsia rickettsii . Sygdommen er oftest mistanke bygger på symptomer , der udvikler efter en person har været udsat for eller bidt af en skovflåt . Særlige laboratorieundersøgelser , såsom en antistoftiter , kan tjekke for antistoffer i blodet , der indikerer eksponering for sygdommen . Men den antistof niveauer skal tage en til to uger til at stige . Hvis symptomerne er til stede , Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler , at behandlingen påbegyndes umiddelbart snarere end at vente , indtil lab test viser sygdommens tilstedeværelse.

Tracking titre i Rocky Mountain Spotted Fever


1 .
Gå til din læge , hvis du udvikler en kraftig hovedpine, træthed , muskelsmerter , kulderystelser , har kvalme eller udslæt og været udsat for en kryds eller har været i et område udsat for flåter . Sørg for at du påbegynder behandling med det samme , hvis du har symptomer på Rocky Mountain plettede feber .
2 .
Anmodning om en serologisk test på din første læge besøg til at bestemme din baseline titer , eller baseline antistoffer .

3 .
Tilbage til Deres læge i løbet af første og anden uge efter din eksponering . En indirekte immunfluorescens assay test skal vise en firedobling i titer , hvis sygdommen er til stede .
4 .
Fortsæt med at anmode om en immunofluorescenstest assay test på en ugentlig basis at overvåge din antistoftiter . Hvis du allerede har startet behandling for Rocky Mountain plettet feber , bør du begynde at se en nedgang i din antistoftiter såvel som dine symptomer .

gode råd og advarsler • altid bære lange bukser og sko , hvis du går eller vandreture i et skovområde . Hertil kommer , efter du har været i et skovområde check dit tøj , krop og hovedbund for flåter .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.