hvordan man kan læse en underarm temperatur med en digital termometer

Aksil eller underarm , temperaturmåling , selv om der almindeligvis anvendes , er den mindst præcise metode . Til spædbørn , skal du bruge rektal metode, som er den mest nøjagtige , da selv en svag feber i en nyfødt kan vise sig at være meget farligt . For alle over tre måneder gamle , er en aksil læsning tilstrækkeligt , hvis det gøres ordentligt . Selv om det nøjagtige beløb for tid, der kræves varierer , bør alle digitale termometre læst temperatur på to minutter eller mindre :

1 .
Køb en digital termometer fra din lokale apotek . Selvom priserne varierer , skal du være i stand til at finde en anstændig en for omkring $ 10.
2 .

Rengør termometeret med sprit før første brug .
3 .

Vent mindst 20 minutter efter at have spist , motion eller badning , inden du forsøger at tage temperaturen , da disse ting kan påvirke resultatet .
4 .
Tryk på knappen for at tænde den digitale termometer . Vent , indtil displayet viser, at den er klar .

5 .
Sæt pæren af termometeret under armen , helt ind i armhulen , så det er i kontakt med huden . Sørg for, at det ikke er i kontakt med tøj .
6 .
Remain stille og vente på termometeret 's bip for at signalere, at den er færdig. Efter bippet , skal du fjerne straks termometeret .
7 .

Tilføj en høj grad af temperaturen vises . For eksempel , termometeret hvis læser temperatur som 97,6 grader Fahrenheit , tilføje en grad , der gør det 98,6 grader, hvilket er en normal kropstemperatur .

gode råd og advarsler


 • Selv normal kropstemperatur er almindeligt anset for at være 98,6 grader Fahrenheit , er det også anses for normalt at være én grad over eller under dette .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.