idealvægt intervaller for børn

Forældre ved, hvor svært det er at komme i form efter flere års lidt at ingen motion og dårlige kostvaner . Hvad de fleste forældre ikke ved , er imidlertid, at ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services , " overvægt unge har en 70 procent chance for at blive overvægtige eller fede voksne . " Kendskab til idealvægt interval for dit barn er en god måde at få hende på sporet af sund levevis og holde hende der .

Småbørn


Når din voksende baby begynder at gå , han kommer ind i lille barn scenen . Denne fase er præget af flere adfærd , hvoraf den ene er udviklingen af kræsne spisevaner . I alderen 2 og 4 du vil indføre fødevarer dagligt , der vil gå længere end hans små fingre og gulvet . For at sikre at hans smagsløg ikke holde ud vitaminer at han har brug for at vokse , skal du sørge for at give ham sødmælk for vitamin D og røræg eller kogte æg til protein .Tumling piger bør forblive mellem 30 og 42 pounds . Buksetrold drenge bør forblive mellem 32 og 42 pounds . Enhver lille barn , der er over 46 eller under 28 pounds , bør overvåges for fremtidige sundhedsproblemer, såsom juvenil diabetes , seglcelle og skjoldbruskkirtel spørgsmål . Dette kan eller ikke kan finde anvendelse på småbørn , der er født for tidligt .

Elementary år


Børn starter typisk børnehave i en alder af fem , og ved den femte klasse dit barn vil sandsynligvis være på 9 eller 10 år gammel . Disse formative år er kendt for vækst ryk og et behov for masser af fysisk aktivitet . Den gennemsnitlige frokost menu vil tilbyde sødmælk , grøntsager , kød og korn . For at hjælpe dit barn forblive raske , kan se, at hun får mindst 30 minutters fysisk aktivitet hver dag efter skole ; aktiviteter såsom leg i baghaven eller gå familiens hund er et godt valg til denne aldersgruppe .For en pige i alderen 5 til 10, opholder sig mellem 56 og 96 pounds er ideel . For en dreng i samme aldersgruppe , er vægten området fra 58 til 92 pounds .

Middle School Years


Chancerne er din voksende datter vil vende 11 år gammel , da hun træder ind midt skole , hvor hun vil være med klassekammerater , der er i alderen 11 og 14 . Middle School er , når puberteten begynder for mange børn . Snacks , der kan greb på farten vil være nøglen til at holde ham sund mellem familiens måltider . For at være sikker chips og slik barer er ikke dominere valg , holde køleskabet fyldt med frugt kopper , yoghurt , ost pinde og æbler .For pigerne vægten område er mellem 98 og 144 pounds . For drenge vægten serien er fra 90 til 146 pounds . Hvis dit barn er over den anbefalede vægt , må læger ikke anbefale en diæt . I stedet skal du forberede måltider , der omfatter flere grøntsager og frugter , hvilket vil give dem tid til at vokse ind i deres vægt i stedet for at miste det .

High School år


I gymnasiet, studerende alderen 15 til 18 år gammel . Fordi det at være en teenager , der allerede kommer med stress montering i et forsøg på at finde ud af hvem du er , og forgrener sig ud for uafhængighed , er det sidste en forælder skal gøre, er at tilføje vægt bekymringer til listen . Prøv at støtte dit barns deltagelse i efter-skole aktiviteter og sport , når hun er i high school . Det er også en god idé at åbne op for din gamle fotoalbum og dele det vægt spørgsmål du måske har kæmpet med , og hvordan du overvandt dem .En teenager pige bør veje mellem 104 og 160 pounds . Teen drenge bør veje mellem 124 og 188 pounds . Fordi Amerika kæmper en krig mod børnefedme , sommer vægt lejre er åbne for aldre fra 11 til 18 for at hjælpe overvægtige unge komme til en sund størrelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.