køn forudsigelse myter

Den eneste sikre måde at fortælle køn et ufødt barn, er gennem fostervandsprøve . Der er dog en række myter om, hvordan forudsige kønnet på en baby , mens en kvinde er gravid

Høj eller Lav Navle


Det køn en baby ikke kan bestemmes af placeringen af en baby bule på en kvindes krop . En kvinde er tillagt lav betyder ikke, det er sikkert, at hun har en dreng , og en kvinde transporterer høj betyder ikke, at hun vil føde en pige .

Heart Rate


Det køn en baby ikke kan bestemmes af dens puls i livmoderen . I modsætning til myten , en baby med puls højere end 140 slag i minuttet , vil ikke altid være en pige , og en baby med en puls mindre end 130 slag i minuttet betyder ikke, det er en dreng .

urin og Drano


Blanding urin fra en gravid kvinde med Drano og leder efter farven vil ikke fortælle køn et ufødt barn . Enhver farve ændringer , der følger af denne blanding har intet at gøre med , om barnet er en dreng eller en pige .

Cravings


Det er ikke sandt , at en kvinde trangen slik bærer en pige i hendes livmoder , og det er heller ikke sandt, at en kvinde trang sur fødevarer er bærer en dreng . Mad aversioner gør heller ikke forudsige køn en baby , og heller ikke tidspunktet for graviditetskvalme .

Shape of Face

Formen af en gravid kvindes ansigt ikke angiver køn hendes baby . En runde ansigt kan bare være resultatet af graviditeten vægtøgning . Graden af rødme eller røde kinder på en gravid kvinde ikke bevise køn baby. Mængden af acne en gravid kvinde har , vil heller ikke fortælle , om hun bærer en dreng eller pige .

Do It Yourself Tests

Der er en række myter om test kvinde kan gøre for at forudsige hendes barns køn . Dinglende en ring over maven for at se , hvilken vej det vil svinge , se på forskellene i bryststørrelse , og afhente en nøgle ved den ene ende eller anden vil ikke sige, om en baby er en dreng eller en pige .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.