metoder til at stoppe søm bidende

Nail bidende er en dårlig vane , som bør undgås . Ikke alene får dig til at indtage de bakterier og bakterier , der indsamler under dine negle , men det kan efterlade små åbninger i huden omkring dine negle . Disse åbninger giver virus til at gøre deres vej i. Hvis du ikke kan holde op kold tyrker , der er metoder , der kan hjælpe dig stoppe .

Gør Them Smag Gross


Der er særlige polere og cremer designet til at hjælpe folk holder op med at bide deres negle . Den polske eller creme påføres neglene . Den næste gang du forsøger at bide dem , får du en bitter smag i munden . Folk ofte bider deres negle ud af vane og ikke indse, at de gør det . Den bitre smag er der for at minde dig om hvad du gør , så du kan stoppe .

Få en Manicure


En professionel manicure blade negle smukke og pæn . Når dine negle ser pæn , du er mindre tilbøjelige til at ønske at lave rod dem op . Også regelmæssig manicure holde fingrene fri for hangnails , som du kan blive fristet til at bide . Du kan male dine negle selv , men du kan være mindre tilbøjelige til at bide dem , hvis du ved, du har betalt for din manicure .

tygge tyggegummi


Gum kan være et nyttigt værktøj til at hjælpe dig stoppe bider negle . Det kunne være den egentlige bidende fornemmelse, du søger , når du bider negle , så tygge en pind af tyggegummi i stedet . Også når din mund er optaget tyggegummi , vil du ikke ønsker at bide dine negle .

Få hjælp fra andre


Da bider dine negle er en hjernedød aktivitet , kan det hjælpe at få andre påpege, at du 're gør det . Hverve hjælp fra din familie og venner til at sige noget, hver gang de mærke, at du bider dine negle . Til sidst vil du lære at advare dig selv til dårlig opførsel og holde op med det.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.