om kropsholdning

Som et barn , du har sandsynligvis huske din mor fortæller på et tidspunkt til at stå ret op og ned og ikke daske . Selv om hendes intention kan have været til at forbedre dine sociale pryder , der er en reel fordel at have en god kropsholdning . Særlig opmærksom på, hvordan du holder din krop ikke bare kan hjælpe dig til at se bedre , kan det hjælpe du føler dig bedre , samt

Betydning


Bortset fra at forbedre din generelle udseende , en god kropsholdning er afgørende for at kroppens samlede wellness , og det også i høj grad påvirker , hvordan du føler både fysisk og mentalt . Dårlig arbejdsstilling egner sig til den samlede muskelspændinger , der forårsager hovedpine , stiv nakke og ømme rygge . Og selvom det kan virke intuitivt , hvordan man har en god kropsholdning er en færdighed , som de fleste mennesker skal bevidst arbejde på .

Funktion


Øve god kropsholdning tvinger en person til at iagttage , hvordan hendes hals og ryg tilpasse til at arbejde sammen . Når du er færdig konsekvent , øvelser for at forbedre kropsholdning kan lindre ubehag forbundet med diskusprolaps skiver , knæ og skulder smerter, gigt , og generel ømhed og smerter .

Typer


Der findes flere typer af programmer og filosofier har til formål at fremme en god kropsholdning . En populær metode , som de fleste kender , er Yoga . Klassisk Yoga , der består af omkring 20 forskellige rejser , bruger blid strækker at justere sind og krop . Når sindet er klart og fokuseret , dette udmønter sig i en korrekt postured krop .
En anden praksis er osteopati , hvor personen arbejder for at forstå , hvordan kroppen fungerer i relation til skelettet , muskler og bindevæv . Et af de vigtigste mål for osteopati er ikke blot at lindre symptomerne på en øm nakke eller ryg , men at arbejde på de underliggende årsager til smerter .

Fordele


God kropsholdning giver dig mulighed for at opleve en større vifte af bevægelse i nakken , arme og ben , forbedrer og din evne til at spille sport uden at få ondt . Ligeledes god kropsholdning fremmer mental klarhed og hjælper dig med at udføre opgaver mere effektivt uden at føle sig stresset eller træt .

Forebyggelse /Solution

Det første skridt til at forbedre din kropsholdning er at erkende, hvad en god kropsholdning ser ud. I stående stilling , skal din rygsøjle ligne bogstavet " S. " Du kan opnå dette ved at stå med fødderne lidt fra hinanden , med den ene fod lidt foran den anden . Slap dine nakkemuskler , så dit hoved roterer frit , men direkte over dine skuldre . Dine skuldre , hofter , knæ og ankler bør alle tilpasse . Selv praktiserer god kropsholdning kan føle unaturlig i første omgang, kan du hurtigt omskole din hjerne til at identificere , hvordan din krop er meningen at føle . Stop med jævne hele din dag til at tjekke din kropsholdning . Inden længe vil stå lige og høje være anden karakter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.