om permanent ansigt makeup

Forestil dig at vågne op om morgenen ser smuk med makeup perfekt anvendt . Sig farvel til udtværet eyeliner , der efterlader dig med frygtede vaskebjørn øjne . Permanent makeup tillader dig at have det perfekte look uden at skulle beskæftige sig med besværet med at anvende det . Sætte på makeup er ofte en tidskrævende opgave og permanent makeup virker som den ideelle løsning for dem af os, der ikke har tid til overs . Denne sammensætning er permanent , og du bør arm dig selv med så mange oplysninger som muligt .

Identifikation


Micropigmentation er en procedure, implantater farvet pigment , oftest jernoxid blæk ind i dermis , eller det midterste lag af huden . Farverne er nøje udvalgt for at supplere din hud tone . Det anses for permanent makeup , fordi farven ikke vaskes af. Touch- ups kan være nødvendigt hver 1-3 år. Den hastighed, farve falmer kan variere alt efter din hud , miljø og farven , der blev brugt .

Typer


Lip Liner og læbe farve kan give dig fyldigere eller pouty læber . Læber kan blive tyndere eller ujævnt på grund af aldring , solen eller en medicinsk tilstand . Lip liner kan give læberne en mere veldefineret udseende samt udjævne en uregelmæssig læbe linje . Permanent øjenbryn anbefales til dem, der har meget tyndt , let eller ingen øjenbryn hår . Øjenbryn er afgørende for det perfekte look , fordi de udtrykke følelser , før du taler et ord . Du kan vælge at tatovering din øvre og nedre lash linje for at give indtryk af fyldigere vipper . Der er også areola restaurering for dem , der har haft brystkræft , og vælg bryst rekonstruktionskirurgi . Dem der har alopecia eller andre medicinske tilstande , der resulterer i et fravær af hår kan have tatoveringer , der efterligner deres hår .

Fordele


Hvis du får en erfaren tatovør , der er mange ting, der er fantastisk ved permanent makeup . Ikke mere almindelige makeup fejl såsom udtværet læbestift eller farve , der bløder uden for din læbe linje . Din eyeliner vil ikke forsvinde eller tvære i fugtigt vejr . Du er velkommen til at hoppe i poolen uden øve kaos på din makeup . Ingen grund til konstant at genanvende din makeup . Permanent makeup er ideel til sportsfolk eller personer , der har et meget aktivt liv . Det kan også være en mulighed for dem , der har ansigtet ar eller modermærker , at de gerne vil skjule . De, der har ar fra traumatiske skader eller kirurgi kan nyde godt af denne procedure . De, der har gigt , problemer med synet eller en nervesystemet , som gør at anvende makeup vanskeligt kunne også være til gavn .

Advarsel


Fjernelse permanent makeup er ekstremt vanskeligt og dyrt . De farver, du kan vælge at se forældede som styles ændre hver sæson . Hvis en utrænet tatovør sprøjter farven til de dybere lag af din hud , kan det sløre . Nogle kunder klager over, at eyeliner eller øjenbryn tatovering er for mørk og tyk . Eyeliner kan også være tatoveret lavere end den lash linje . Øjenbryn kan være tatoveret for højt på buen , hvilket giver dig en overrasket look . Øjenbryn farve, der er tatoveret meget mørk kan vende blålig eller grå som den svinder . Almindelige fejl involverer lip liner er, at det er for plettet , linjer ser skævt eller uden for deres normale læbe linje . Også huske, at de fleste farver bruges i dag er jern baseret på. Hvis du forsøger at fjerne det med en laser , farven bliver sort . Andre mennesker siger, at deres ansigt for ser " bestående " og det ser unaturligt . Nogle siger, at det har ødelagt deres liv , fordi de fejl, har sænket deres selvværd og har skabt omfattende følelsesmæssige skader .

Overvejelser

Du må din forskning . Det kan ikke understreges nok . Der er for mange skrækhistorier derude fordi kunderne ikke at stille den korrekte spørgsmål . Det er ikke tid til at shoppe for teknikere , som du ville købe et par nye sko . Ikke bare åbne op for din telefonbog og vælge en tekniker tilfældigt . Kommer til at kende hende så godt du kan . Dette er din krop og arbejdet vil påvirke dig resten af dit liv . Vide, om din tekniker i overensstemmelse med OSHA sikkerhedsstandarder. Engangsbrug nåle og leverancer , der kommer i deres eget pakket individuelle bør anvendes . Dette kan minimere din chance for infektion . Din tekniker skal også forsyne dig med en liste over de ingredienser , at hun vil bruge . Mens meget sjældne, har allergiske reaktioner været kendt for at forekomme med tatovering blæk . Spørg din tekniker om brancheforeninger , at hun hører til . Spørg hende, hvad der sker, hvis du er utilfreds med det samlede resultat . Dette er den mest almindelige klage og nogle teknikere bliver uforskammet , når deres kunder kommer tilbage for at få hjælp i forbindelse med afhjælpende arbejde . Ved, at der ikke er nogen standard uddannelseskrav på dette område .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.