receptpligtig medicin plan optioner

Med eller uden forsikring der er nogle receptpligtig medicin planen muligheder . Du kan købe en generisk version af et firmanavn narkotika . Du kan købe en mærkevare lægemiddel, som ikke har en generisk . Eller du kan købe en mærkevaremedicin , der har en generisk version tilgængelig . Uanset hvad du vælger , vil generiske lægemidler altid koster mindre end brand- navn narkotika .

Generiske Lægemidler


Nogle mennesker tror, generiske lægemidler ikke virker så godt som det navn, mærke narkotika . Ikke sandt. Faktisk er generiske lægemidler en nøjagtig kopi af den mærkevaremedicin . De kan se og smage forskellige , men det er de samme . Den største forskel er, at de koster mindre . Så nu er du undrer to nøjagtig samme stoffer har forskellige navne og priser . Her er hvorfor . Når FDA godkender et helt nyt lægemiddel til et medicinalfirma , der medicinalfirma har hele rettighederne til at sælge at narkotika for omkring 14 år . Dette gør det muligt for medicinalfirma at inddrive den forsknings -og udviklingsomkostningerne , det tog at producere denne medicin . Når den tid udløber , kan andre medicinalvirksomheder lave en kopi af samme lægemiddel og sælge det som et generisk lægemiddel . Da alle de indledende forskning og udvikling, der allerede er gjort på dette stof , kan det nye medicinalfirma gøre det og sælge det for mindre . FDA ( Food and Drug Administration ) overvåger og godkender alle generiske lægemidler for at være sikker på aktive stof ingredienser er de samme .

købe generiske lægemidler


Nogle mennesker kan ikke ønsker at skifte til et generisk lægemiddel , fordi deres forsikring dækker en del af udgifterne . Lad os se på Zocor , en kolesterolsænkende mærkevaremedicin . Denne recept ville koste omkring 106 dollar per måned . Det generiske navn for dette stof er Simvastatin , og det koster 36 dollars per måned . Meget få planer dækker 100 procent af udgifterne til medicin . Typisk de dækker omkring 30 til 50 procent af omkostningerne . Så med eller uden forsikring , ville du bruge færre penge at købe et generisk lægemiddel . Mange store butikker med apoteker tilbyder billige generiske lægemidler .

Skift til Generisk Narkotika


Lad os sige at din læge ordinerer Lipitor , et kolesterolsænkende lægemiddel , der koster 115 dollars per måned . Der er ingen generisk mærke til Lipitor endnu . Tal med din læge om at skifte til et lægemiddel , der har en generisk mærke , der er sikker og effektiv . For nogle mennesker kan Simvastatin være lige så sikker og effektiv som Lipitor . Du kan også stille et apotek om tilgængeligheden af en generisk version til din medicin . Apotekere kan ikke ændre din recept , men i de fleste tilfælde kan de hjælpe dig kontakte din læge om at skifte .

ikke mulighed for Generiske Lægemidler


Hvis du ikke har nogen muligheder for at tage et generisk lægemiddel , mange store butikker som Costco og Kmart har rabatter på varemærke- medicin . Du kan også tjekke VIPPS hjemmeside ( se ressourcer) til online- apoteker , der sælger billige varemærke- medicin . Se også med på apoteket, om et lægemiddel bistandsprogrammer.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.