sjove måder at tabe mave fedt

De fleste af os , på et tidspunkt i vores liv , ønsker at tabe et par pounds , især i " bekymrende " områder som mave . Virkeligheden er , det organ, skure pounds jævnt og ikke fra nogen bestemt sted , i henhold til Gigt dag hjemmesiden . Derfor er den bedste måde at kaste , at uønskede mave fedt er at ændre livsstil vaner og at gøre hver dag mere aktiv og beskæftiger sig med sundere at spise .

Play


Som voksne , får vi så pakket ind i vores daglige rutiner , glemmer vi , hvordan man har det sjovt . Være et barn igen , lege, løbe , hoppe , danse og spille sport og spil . Tredive minutter af dagen af spillet er en enkel , sjov og effektiv måde at hjælpe med at tage ud pounds , ifølge Western Washington University 's hjemmeside .

Spis Rens


Rens spise midler til at spise sund mad og træffe gode valg . Pack i grøntsager og frugt og spise magert kød og fuldkorn . Jo mere naturlig din mad , kan det bedre din krop optage næringsstofferne i det. Vores kroppe er designet til at spise , hvad jorden tilbud, ikke hvad der er lavet på en fabrik med kemikalier og tilsætningsstoffer. Leg med forskellige opskrifter på sund mad , involvere dine venner og familie og prøve nye holistisk køkkener .

Prøv nye aktiviteter


Måske har du aldrig prøvet en bestemt idrætsgren , eller måske er der en aktivitet , du har altid ønsket at prøve , men aldrig kom rundt til . Med vægttab som mål , er der ingen bedre mulighed for at prøve noget nyt . Bedre endnu, hvis du nyde din nye aktivitet , kan det tjene som motivation for at holde dig på vej mod dit mål .

Consult med en professionel


Hvis du stadig er forvirret eller har brug for yderligere ideer eller støtte , skal du ikke tøve med at rådføre sig med en professionel . Personlige trænere , ernæringseksperter , diætister og læger er alle gode ressourcer , når det kommer til vægttab .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.