stivhed & smerter i hænder & pink øjenirritationer

Mange mennesker lider af stivhed og smerter i hænderne , som regel forårsaget af gigt . Hvis du lider smerter og stivhed i hænderne samt symptomer på lyserøde øjne , bedre kendt som conjunctivitis , så du kan blive ramt af en tilstand kendt som Reiter syndrom

smerter og stivhed


Smerter og stivhed i hænderne er ofte forårsaget af gigt . Gigt er betændelse i leddene , som forårsager hævelse , smerte og nedsat bevægelighed , eller stivhed . Brusk , der beskytter leddene begynder at bryde ned, hvilket får knoglerne til at gnide sammen . Gigt normalt opstår med aldring , infektion , en brækket knogle , eller på grund af en autoimmun system sygdom , hvor immunsystemet fejlagtigt identificerer en legemsdel som udenlandske .

Konjunktivitis


Konjunktivitis opstår, når bindehinden , som er membran , der dækker det hvide i øjet bliver betændt . Konjunktivitis er populært kendt som lyserøde øjne , fordi øjet bliver rødt , når den svulmer . Der er mange årsager til symptomerne på konjunktivitis , såsom bakteriel infektion , virus ligesom en almindelig forkølelse og allergi . Når symptomerne på conjunctivitis opstår med symptomer på leddegigt , kan det være forårsaget af Reiter syndrom .

Reiter syndrom


Reiter syndrom er en reaktiv arthritis , hvilket betyder, at det sker som en reaktion på en anden tilstand . Reiter syndrom er som regel udløst af bakterier som salmonella og seksuelt overførte sygdomme som klamydia . Samt gigt og konjunktivitis , omfatte andre symptomer på Reiter syndrom urinvejsinfektioner , sår og sår på penis og palmer , og i sjældne tilfælde , hjerteproblemer .

Behandling


Der er en række behandlinger til Reiter syndrom . Drug-baserede behandlinger omfatter antibiotika til at behandle eventuelle rester bakteriel infektion , at immunosuppressiva forsøge at behandle med en overaktiv immunsystem , og kortikosteroider at reducere inflammation . Spise fede fisk , nødder og hørfrø kan også bidrage til at reducere mængden af kemikalier i kroppen , som forårsager betændelse .

Overvejelser

Du bør konsultere din læge, hvis du udviser symptomer på konjunktivitis eller gigt . Et angreb af Reiter syndrom bør vare mellem tre og seks måneder. Tal med din læge , hvis dine symptomer vare længere end denne periode .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.