stol trappelift muligheder

Mens trapper gøre mobilitet mulig mellem forskellige etager i dit hjem , de kan være en smerte for ældre eller handicappet . En stol trappelift er en god ide her til at bære en person op eller ned ad trappen og også hjælpe med vasketøj og dagligvarer . Lige fra farven på stolen armlænene , er der forskellige muligheder at vælge imellem og opstiller en stolelift .

Stof og farver


Du kan bestille din stol til at matche din indretning. Der er en bred vifte af stoffer og farver til rådighed , der passer til din stil og smag . Let at rengøre og lave vedligeholdelsesomkostninger stof er levedygtige muligheder .

Kapacitet


Mest trappe stolelifte leveres med en maksimal kapacitet på kun 300 kg. Men du kan også bestille en tunge trappe stol lift , som kan holde en maksimal kapacitet på 500 £ . De kommer med et bredere sæde 36 inches og meget mere.

Arms


Du kan bestille din trappe stol lift med arme som kan klappes op og ud af vejen . Nogle stole kommer uden våben . Nogle kun har standard våben , som ikke bevæger sig .

Rails


Alle trappe stolelifte har skinnerne , der følger langs væggen siden af trappen til stolen til at ride på . Det går fra den ene ende af trappen til den anden . Mange trapper stolelifte tilbyde en skinne , der vil folde op langs væggen , indtil du har brug for det . Efter behov kan du folde det ud . Dette vil holde den ude af vejen , når den ikke bruges.

drejelig Bund

Mange trappelift stole tilbyde en drejelig i bunden af stolen . Du kan dreje stolen for at sidde på den eller komme ud af det . Du kan dreje stolen i hver ende af trappen . Men når trappelift stolelift er i drift din ryg vil være mod væggen . Ikke alle trappe stolelifte har denne mulighed .

Foot Rest Sensor

En fod hvile sensor overvåger vægten på foden resten . Mens der i drift , hvis fødderne kommer væk fra foden resten sensoren vil stoppe trappelift stolen . Dette er en valgfri sikkerhedsforanstaltning .

Seat Belt Senor

Den sikkerhedssele sensoren er en anden valgfri sikkerhedsforanstaltning for trappelift stolelift under drift . Hvis sikkerhedsselen sensoren registrerer , at sikkerhedsselen har fået fortrudt trappelift stolen kommer til et stop .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.