trin skammel motion

Dette skridt skammel du har siddende derhjemme er ikke kun for at nå objekter, der er lige ud af din rækkevidde . Du kan bruge det som en del af din træning rutine

Formål


Step-skammel øvelser vil give en tilstrækkelig træning i sig selv eller som del af en samlet rutine . Du kan bruge skammel til at træde op og ned , hvilket vil efterligne handlinger foretaget af en traditionel trappe stepper .

Effects


Du vil arbejde lårene , kalve og bagdel , når du udfører trin-skammel øvelser . Konsekvent brug af trin afføring vil stramme og tone disse områder over tid . Du kan også arbejde din overkrop , når du bruger skammel købe hjælp hånd vægte .

Fordele


Du kan udføre trin-skammel øvelser , hvor du har ledig plads og en skammel til rådighed . Stigeskamler er et relativt billigt alternativ til dyre træningsmaskiner .

Overvejelser


Når du bruger skridt afføring for motion, sørg for at bruge forsigtighed for at undgå udskridning og såre dig selv . I begyndelsen kun udføre de trin skammel øvelse for to til tre minutter ad gangen og gradvist øge dette som du bliver mere fortrolig med denne type af motion .

Ekspert Insight

Det er bedst at tale med din læge før du starter en trin- skammel øvelse regime . Han vil være i stand til at informere dig om den tid, bør du motion dagligt , og om denne type øvelse vil opfylde dine behov .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.