vitaminer med jern til børn

Små børn kræver 10 mg jern om dagen . Ældre børn har brug for 12 mg ( mænd ) eller 15 mg ( kvinder ) . Jern er nødvendig til produktion af blod og udvikling af muskler . Uden det , vil børnene føle konstant træt og uoplagt . Der er en række fødevarer med højt indhold af jern , herunder rødt kød og spinat . Men hvis du føler dine børn ikke får nok jern gennem deres kost , så prøv at indføre jerntilskud i deres daglige rutine .

Poly -VI- Sol med jern Drops


Det er multivitamin dråber , der er produceret af Mead Johnson Pharmaceuticals og sælges i håndkøb på de fleste kiosker . Hver dosis indeholder 10 mg jern ( i sulfat-heptahydrat form ) , sammen med andre vigtige vitaminer og næringsstoffer , såsom vitamin A og B , og riboflavin . Poly -VI- Sol kommer i drop form og sælges typisk i 50 ml flasker . Børn må tage 1 ml dagligt, som en ernæringsmæssig supplement til deres normale kost . Dråberne er frugtsmag at forbedre deres smag .

Vitaminer Plus Iron


Vitaminer Plus Jern er en Vital Nutrition produkt , som er blevet udviklet til børn . Dosis er i tabletform , med hver tablet indeholder 12 vitaminer , herunder 60 mg C-vitamin og 0,2 mg folinsyre . Tabletterne har også en høj ( 2,5 mg ) jernindhold . At appellere til børn , er hver tablet omtales som en Dinotab og har en Herbasaur karakter indgraveret på den . Tabletten indeholder også fruktose og naturlige citron-lime smag for at gøre det smager sødere . Børn må tage én tablet om dagen med et måltid . Hvis dit barn ikke kan lide at tage tabletter , vitamin Jern Plus leveres også i flydende form . Dette har en højere jernindhold (4 mg ) og orange flavored at gøre det lettere at sluge . En 5 ml dosis bør tages med et måltid én gang om dagen .

Feosol


Feosol er kun egnet for børn med anæmi og skal ordineres af din læge . Anæmi opstår , når dit barn har en lav koncentration af hæmoglobin i de røde blodlegemer . Fordi jern er et centralt element i hæmoglobin , som er anæmiske betyder, at din krop er naturligt jernmangel . Feosol kommer i to former , carbonyl jern kapsler og jern og sulfat tabletter . Jernsulfat tabletter er den stærkeste af de to, og indeholder 65 mg jern per tablet , sammenlignet med de 45 mg jern i carbonyl tablet . Begge er dog stadig over 250 procent af den anbefalede daglige indtagelse af jern , så de bør tages med forsigtighed . På grund af sin styrke , er Feosol normalt kun ordineres til ældre børn og er taget i små doser .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.