Hvorfor din krop har brug for brint ?

Brint , det mest udbredte element i vores univers , spiller en afgørende rolle i den menneskelige krop . Ikke alene brint bidrager til grundlæggende " byggesten ", som vores celler , muskler , knogler og blod er bygget , men det spiller også en mangesidet rolle for, hvordan vores krop fungerer

Vand


Vand , kendt som en nødvendighed for liv , består dels af hydrogen . Mindst 60 procent af den menneskelige krop er lavet af vand, selv knogler indeholde små mængder . Kroppen kræver vand for funktioner såsom toksin og affald elimination , spise og fordøjelse , smøring af væv og organer og overledning af elektriske impulser . Uden vand , ophører kroppen dets funktion inden for få dage .

Energi


adenosintrifosfat , eller ATP , er en nukleotid fremstilles i mitokondrier af celler . At give vores krop med energi på celleniveau , er det delvis består af brint . Hver handling i den menneskelige krop, fra stofskifte til DNA-replikation til blot at stå oprejst , får sin " brændstof " fra ATP . Hver celle indeholder mere end en million ATP molekyler , et tal, der viser dens betydning i kroppen .

pH


Koncentrationen af brint ioner , eller pH i kroppen er en afspejling af den basiske og sure i væske i kroppen . Ideelt set bør disse afbalancerede inden for hvert system i kroppen , lidt plads til udsving findes . Men , hvert system har sit eget område . Korrekt pH hjælper med fysiologisk opgaver som cellefunktion , sygdom hæmning , mineralske balance , åndedræt og nyrefunktion .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.