hvilke kemikalier der anvendes til at påvise bly i legetøj ?

Bly er et tungmetal . Det er også en gift . Blyforgiftning kan skyldes indånding , indtagelse eller være i kontakt med bly stoffer , ofte over en periode på flere måneder eller år . Selv små mængder af bly kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer , især blandt børn under seks år . Bly kan påvirke psykiske og fysiske udvikling , hvilket indlæringsvanskeligheder og skader på nyrer og nervesystem .

Kemikalier til Lead Test


Kemikalier , der anvendes til at påvise lede omfatte rhodizonate ion , der producerer en lyserød eller rød farve i nærværelse af bly , eller sulfid ion , der producerer en grå, brun eller sort farve i forekomst af bly . De fleste bly testkit i øjeblikket findes på markedet bruger disse kemikalier , og er benævnt farve -change testkit . En kraftig kemisk sporingsudstyr er HD 1000 . Det kan skelne male lag fra basismaterialer .Selvom der ikke er nogen omfattende U. S. forbud mod bly i legetøj , det er ulovligt for malingen til at indeholde mere end en 0,06 procent koncentration af bly . Test kits er tilgængelige på internettet og lokale hardware stores. The prisklasse af sådanne sæt er omkring $ 9 til 40 dollar , som i september 2010. En testkit normalt kommer med podninger for anvendelse af reagenset . EPA anbefaler ikke hjemme test kits , fordi de ikke er pålidelige nok til at se forskel på høje og lave niveauer af bly . Den amerikanske Consumer Product Safety Commission , eller CPSC , siger , at test med kvalificeret laboratorium eller uddannet personale er den eneste måde præcist at vurdere den potentielle risiko ved en forbrugsvare , der kan indeholde bly .Professionel brug af XRF teknologier til screening af bly i produkter anbefales . Imidlertid har disse teknologier begrænset indtrængningsdybde og er kun gode til at opdage overfladebelægninger eller platinerne .

sikkert legetøj


Den bedste måde at beskytte dit barn fra blyforurening er ved at undgå metal-belagt legetøj . Købe økologisk legetøj i stedet . Hvis du ikke er i stand til at købe økologisk , forskning på nettet for sikkert legetøj , der allerede er testet for bly indhold og kan tilgås via region eller land sikkerhed tilsynsmyndigheder . Offentlig interesse organisationer såsom økologi Center for Ann Arbor , Michigan , har allerede testet 1. 200 poster for bly . Sund Stuff 's testresultater give forbrugerne de oplysninger, de har brug for at træffe bedre valg , når de køber legetøj og andre børneprodukter . Undgå malet legetøj fremstillet før 1978, for før blyholdig maling blev forbudt i legetøj , boliger strukturer og hospitaler , der året , blev det almindeligt anvendt i maling i USA. Hvis du opdager en stærk lugt i nye legetøj , kunne det være en indikation af, at legetøjet er blevet overmalet . Sådanne legetøj maling har tendens til at skalle af let , og du har brug for at slippe af legetøjet med det samme. Vælg legetøj fremstillet i USA , Canada eller EU . Importeret malet legetøj bære en højere bly risiko , fordi bly er mindre godt reguleret i mange udviklingslande .

minder og bly teststeder


Hvis du allerede har købt et stykke legetøj , og er bekymret , se op legetøjet på en tilbagekaldelse websted som f. eks CPSC ( se Resources ) . Den CPSC er sigtet for at beskytte befolkningen mod urimelige risici for alvorlig skade eller død fra tusindvis af forskellige typer af forbrugerprodukter under agenturets kompetence . Også overveje at bede de lokale sundhedsmyndigheder afdeling for bly-testprogrammer . Sådanne tests er udført i et laboratorium med avancerede instrumenter , der kan nøjagtigt teste mængden af bly, der findes i en forelagte prøve . Forbrugerne kan også sende produkter til en stat eller EPA-licens laboratorium til analyse . En del af objektet vil blive vejet og derefter opløses i en syre eller andre opløse agent . Dette trin gør det muligt føre til kvantificeres og er den mest præcise metode til påvisning . I nogle dele af landet , som Columbus , Missouri og San Francisco , er gratis offentlig legetøj test tilbydes . En instant- test enhed kaldet en bærbar X-ray fluorescens analysator anvendes til at afgøre, om prøven legetøj indeholder giftige stoffer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.