kapacitetsbegrænsninger på en baby

Trafikpropper hos spædbørn er almindelig , da deres immunforsvar er stadig umodne og ude af stand til at kæmpe mod de mange forskellige virus , der kan forårsage luftvejsinfektioner . Babyer er også modtagelige for allergener , der kan øge sværhedsgraden af trængsel og udløse vejrtrækningsproblemer

Årsager


Trafikpropper i babyer er oftest forårsaget af en virus eller bakterier forbundet med forkølelse , influenza eller bihulebetændelse . Det kan også være forårsaget af høfeber eller andre allergener såsom støv mider , skæl eller mug .

Diagnose


trafikbelastning, forårsaget af en virus eller bakterier er diagnosticeret af en børnelæge enten under et kontor besøg eller over telefonen . Overbelastning forårsaget af allergener kan have brug for bekræftelse af allergi specialist til at indkredse problemet og anbefale et behandlingsforløb .

Behandling


The American Academy of Pediatrics anbefaler ikke decongestants til børn under 6 år . Brug en nasal saltvand til at fortynde slim sekret . En pære sprøjte kan være nødvendigt at fjerne overskydende væske . Sørg for, at dit barn er hydreret , og køre en kølig tåge vaporizer at lette vejrtrækningen . For overbelastning forbundet med allergi ikke bruger medicin uden at konsultere en læge , som også kan anbefale en recept .

Forebyggelse


Tilskynd alle mennesker , der håndterer barnet at vaske hænder ofte . Hold barnet væk fra et barn eller voksen , der er synligt syg . Sørg for, at dit barn bliver godt hydreret og undgå passiv rygning , da det sætter babyer på et højere risiko for luftvejsinfektioner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.