Fakta om kunstig befrugtning

For dem , der har problemer at blive gravide , eller for dem, der er enlig eller er i en bøsse eller lesbisk forhold , har kunstig befrugtning vist sig at være en vidunderlig måde at have en familie . Før det gennemgår proceduren , dog skal du sørge for at du får alle de oplysninger, du kan

Metoder


Der er to metoder mest brugt til kunstig befrugtning : intracervical og intrauterin . Den intracervical metode er den mest almindelige og er bedre egnet til singler , homoseksuelle og lesbisk par-og par , som ikke har nogen underliggende problem med deres reproduktive organer , men hvis mandlige partner kan have problemer med sædafgang under samleje . Det er en smertefri og hurtig procedure , der lægger sæd direkte ind i livmoderhalsen , så det kan da svømme til æggelederne og befrugte ægget naturligt . Den intrauterin metode er en smule mere ubehageligt , og kan forårsage kramper efter . Under denne procedure sæd er implanteret direkte ind i livmoderen , uden om livmoderhalsen og øge chancerne for frugtbarhed . Det er ofte brugt i kombination med fertilitetsmedicin , og timing med ægløsning er afgørende . Det er en god mulighed for mænd eller kvinder, der lider af en reproduktive problem som cervikal muscus eller lavt sædtal .

Donorerne


Når du vælger at gennemgå kunstig befrugtning , du har valget mellem at bruge din makker sæd eller ved hjælp af donor sædceller . Hvis vælger at bruge donorsæd , skal du bruge de fleste kvinder en sædbank . Kvinder får generelle oplysninger om donorer , herunder deres hår og øjenfarve , højde og vægt-og i nogle tilfælde deres religion og temperament . Når deres beslutning er blevet truffet , de køber sæden , og det er vasket og sendes til klinikken , de vil bruge til insemination . Når du bruger en sædbank , kan kvinden være sikker på , at : donoren har underskrevet fat i hendes forældres rettigheder til barnet sæden er testet for virilitet og sygdomme ( herunder genetiske abnormiteter , HIV og hepatitis ), og sæden vaskes efter køb , hvilket betyder den langsommere bevægelse sperm er fjernet , så kun de bedste sædceller anvendes til proceduren .

Omkostninger


Den gennemsnitlige udgift i USA for kunstig befrugtning ( hvis en partners sæd anvendes ) er i hundredvis af dollars per cyklus . Denne pris kan stige mange gange i løbet per cyklus, hvis frugtbarhed medicin og ultralyd er påkrævet . Priserne varierer afhængigt af klinikken og geografiske placering , og kan øges, hvis donorsæd anvendes . Nogle forsikringer kan dække udgifterne til en del af eller hele den procedure , hvis ikke , kan parret være forpligtet til at betale omkostningerne op foran

Succes Rate


Det afhænger af , hvad fertiliteten problem kan være, alder . af dig selv og din partner , og den anvendte metode . For dem, der bruger intrauterin metode . succesraten svinger mellem 5 og 20 procent Hvis en fertilitetsmedicin bruges i kombination med den metode , succesraten er tættere på 20 procent . For dem, der bruger intracervical metode , mellem 6 og 30 procent succes spænder .

Tidsramme

I de fleste tilfælde tager proceduren mindre end en time at gennemføre . Hvis brugen af fertilitetsmedicin er nødvendig, kan kvinden skal være på dem for omkring en uge før ægløsning . Det kan tage 3-6 cyklusser af behandlingen, før en anden behandlingsmetode er forsøgt eller graviditet er opnået .

Timing

Timing er afgørende-især når du bruger fertilitetsmedicin at bidrage til at øge chancerne for befrugtende ægget . Parret skal være klar til at forlade for lægens kontor eller klinik i øjeblikket ægløsningen sker , selvom de typisk har 24 til 36 timer varsel . Hvis du bruger Styrmanden sæd , skal han være parat til at producere sæd på kontoret ved at onanere i en kop hurtigt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.