hvordan man gør en fuld behandling i hjemmet for hovedlus

Behandling af hovedlus kan være en tidskrævende opgave, men det er langt mindre tidskrævende , hvis du gør det rigtigt første gang . Her finder du en guide til grundigt at gøre dit hjem lus gratis :

1 .
Giv alle i hjemmet en behandling for lus , selvom du ikke har positivt identificeret lus i alle personer . Dette omfatter både vask og bruge en bug kam til at fjerne alle lus og deres nits . .
2

Fjern alle sengetøj og tøj-dvs pudebetræk , tæpper , lagner , Shams , puder og alt tøj , de er kommet i kontakt med eller har været efterladt på gulvet , og vaske dem fuld cyklus i varmt vand . Så tør dem i mindst 60 minutter på høj varme . Glem ikke at vaske rygsækken , hvis du har en !
3 .
Brug en naturlig hjem hovedlus spray behandling spray alle senge , møbler og gulve grundigt som anvist . Glem ikke at sprøjte bilsæder og andre klud , der er omfattet overflade , at lus kan være kommet i kontakt med for at forhindre en reinfektion .
4 .
Bag op alle udstoppede dyr eller andre elementer sikkert i en affaldssæk , hvis du ikke er i stand til at hvidvaske dem med det samme . Hvis du vil være der forlader dem sække og ikke medtage dem i dine andre hjem behandling for lus (vaskeri eller spray ) og derefter holde dem i sække for ikke mindre end 30 eller indtil de poster kan behandles .

5 .

Vacuum gulve , møbler og sengetøj , hvis det er muligt og derefter smide væk vakuum pose . Dette er et vigtigt skridt , når du laver en fuld behandling i hjemmet for hovedlus !
6 .
Rens alle hår fra hår børster eller kamme og disponere over håret med det samme. Placer derefter børster og kamme i kogende vand i flere minutter . Gentag , hvis det ønskes .
7 .

Gentag hver 7 til 10 dage eller indtil du er sikker på dit hovedlus behandling har fjernet alle bugs og æg .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.