motion sikkerhed under graviditet

De fleste læger vil enige om, at moderat motion under graviditeten er godt for både den vordende mor og det ufødte barn . De fordele , såsom at opretholde en sund graviditet vægt , øger blodcirkulationen og styrke muskler , langt opvejer de risici , så længe udøvelsen sker sikkert og korrekt

Fordele


Træning under graviditeten har mange fordele for den vordende moder samt det ufødte barn . Motion hjælper moderen at opretholde en sund vægt under graviditeten , som kan gøre det nemmere at tabe vægt , efter at barnet er født . Regelmæssig motion kan også hjælpe kroppen at opretholde en sund blodtryk og blodsukker , som har en tendens til at stige i løbet af graviditeten . Regelmæssig motion under graviditeten kan også øge cirkulation til benene , reducere stressniveauet og øge den samlede energi niveauer .

Tal med din læge


Før du begynder på et træningsprogram , bør du altid får de grønt lys fra lægen , især hvis du er gravid . Din læge vil sørge for , at der ikke er nogen komplikationer med graviditeten , der ville gøre motion usikre for dig eller din baby . Hvis du er en person , der normalt er fysisk aktiv , og du motion på en normal basis , så skal du have grønt lys fra lægen til at fortsætte skånsomme , moderat motion under graviditeten.

Hvis du udøves regelmæssigt før graviditet, bør du være i stand til at fortsætte uden problemer . Men med hver trimester intensiteten af øvelsen skulle falde til et mere moderat niveau . Hvis du var inaktiv før graviditeten , den bedste måde at starte en graviditet øvelse plan er at starte langsomt og ophold med en lav-effekt , moderat form for motion som spadsereture og svømning . Sørg for at du træner på stabile , selv , skridsikre overflader for at mindske risikoen for skader . Holde sig ude af overdreven varme eller kulde , og sørg for at du har masser af vand at drikke under og efter træning .

The Best Graviditet gange


Nøglen til sikker udførelse under graviditeten er at sikre, at du gør lav-effekt , moderat aktiviteter . De bedste former for motion for gravide kvinder er til fods , svømning , skånsomme aerobic og prænatal yoga . Alle disse giver en stærk træningsapparater uden skurrende led eller muskler .
Prænatal yoga toner musklerne og forbedrer balance mens undervisningen vejrtrækning teknikker , der kan være en fordel under veer og fødsel .
skånsomme aerobic giver en stor træningsapparater uden spring , spark eller kører , der normalt opleves i høj -impact klasser .
Walking og svømning er den nemmeste og mindre stressende øvelser til kroppen mens du er gravid . De arbejder de store muskelgrupper og hjælper kroppen at opbygge udholdenhed , der vil være behov for under graviditeten og gennem arbejde og levering .

Hvis du oplever overdreven træthed , hovedpine , svimmelhed eller kvalme , er det tid at stoppe . Din krop fortæller dig, det har brug for en pause . Kontakt din læge , hvis du oplever mavekramper , besvimelse , opkastning eller blødning . Disse kan være symptomer på alvorlige komplikationer til graviditet og bør straks behandles med din læge .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.