Definitionen af en sundheds- trekant

Sund og rask handler ikke kun om at spise rigtigt og få tilstrækkelige mængder af motion . Et menneske har mange egenskaber , og er lavet af kød og knogler er kun en del af disse attributter . Ignorer ikke din mentale og følelsesmæssige sundhed , som begge vil påvirke dit fysiske helbred

Health Triangle


Den sundhedsmæssige trekant består af tre punkter . Hvert punkt symboliserer en del af , hvad det vil sige at være menneske . Der er det fysiske punkt , det mentale punktet og socialt set . Disse punkter til hinanden , give hinanden støtte og balance . De sundhedsmæssige trekant er der for at hjælpe os med at forstå , at vi ikke kan have succes med et point , mens de øvrige punkter er ikke . De har alle brug for hinanden .

Fysisk sundhed


Det er vigtigt at passe på os selv fysisk ved at få den rette mængde hvile , motion og ernæring . Det er også afgørende, at vi ikke sætter skadelige stoffer i vores kroppe , som tobak og andre stoffer, der kan skade vores krop for tidligt . når vi ikke har det godt , vi er ikke vores bedste selv , ikke bare fysisk , men mentalt og socialt .

Mental Health


Staying mentalt sunde er en daglig opgave . Ligesom fysisk aktivitet styrker hjerte og muskler , læring , være i stand til at skabe balance mellem arbejde og familie , og udvikling af færdigheder til at klare hverdagens problemer er godt for vores mentale velbefindende . Når vi er mentalt velafbalanceret , vi har mindre stress og mindre stress betyder færre fysiske problemer som hovedpine og ømme muskler . Når vi er i stand til at balancere vores liv , de mennesker omkring os vil sandsynligvis være lykkeligere , også .

Social Sundhed


At være socialt sunde betyder, at du kommer godt i samfundet . Du er i stand til at få venner og holde dem . Du er i stand til at løse konflikten uden at være anmassende eller for underdanige . Du kan værdsætte forskellige synspunkter . Disse er blot nogle få eksempler på , hvad der socialt sunde måde. Vi er alle nødt til at leve i en form for samfund , der beskæftiger sig og arbejde med mennesker . Uden de rette kompetencer til at komme sammen med andre, vi vil kæmpe for at holde venner og endda beskæftigelse .

Når det er bare for meget

Vi har alle hårde tider i vores liv og ofte vi har brug for nogen til at hjælpe os med at finde klarhed . Hvis stress i livet er mere end du kan håndtere , og hvis du fysisk er drænet og deprimeret fra alt det, der foregår , søge hjælp hos en professionel , uanset om det er en læge eller en psykolog . De kunne være i stand til at hjælpe dig med at finde hvad du behøver for at komme tilbage på sporet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.