afslapning tips under graviditet

I en tid , hvor brusende er normen , " afslapning " er en udenlandsk udtryk . Men under graviditet , er afslapning afgørende for sundheden for dit ufødte barn . Med hormoner raser og stemninger swingende , at få en chance for at trække vejret let kan vise sig at være en sværere opgave end normalt . Da de fleste angst medicin ikke anses for sikre under graviditet , er det vigtigt at finde alternative muligheder for afslapning

Koffeinfri Te


Te er blevet brugt til afslapning i århundreder . Mens koffein ikke anbefales generelt under graviditet , er der talrige koffeinfri typer blandet specifikt med afslapning i tankerne . Mange typer af te tilbyder også antioxidanter , der gavner din krop . Du ønsker måske at dobbelt- tjekke med din læge for at sikre, at du har valgt en te betragtes som sikkert for graviditet . Når man drikker din te , sidde i et roligt sted, og indånde duften dybt .

Motion


Om gravid eller ej , det faktum, at motion hjælper dit humør er uigendrivelige . Kvinder , der udøver under graviditet føle sig bedre tilpas , se bedre ud og er mindre tilbøjelige til at udvikle fødselsdepression . Motion giver dig også en chance for at tænke . Som du forbrænder kalorier , dit sind har masser af tid til at behandle tanker , der får skubbet til side under stress af din dag .

Yoga


Prænatal yoga ikke kun toner, og strækker sig , men også lærer dig afspændingsteknikker . Ved at lære dig at klare dit sind og trække vejret ordentligt , yoga også forbereder dig for arbejdskraft . Yoga klasser også en måde for dig at møde andre vordende mødre , der giver dig tiltrængt socialisering med andre i lignende omstændigheder.

Forkæl dine fødder


Du vil uden tvivl opleve ømme fødder som din graviditet skrider frem . Hævelse kan også plage dine fødder . Lægge tid i aften for at suge fødderne i et varmt vandbad . Bagefter sidder ned og prop fødderne op med puder . Spørg din partner til at massere dine fødder med din favorit creme eller olie . Du bærer et stort ansvar i din mave , og du fortjener at blive forkælet .

Musik

Musik har magt til at forvandle dit humør . Med stilarter af musik til rådighed til at brødføde alle kategorier af følelser , kan du finde de perfekte sange , der vil lindre din trætte krop og sind . Musik og lyde, som du vælger, kan hjælpe med at forberede dig til arbejdskraft , og kan endda spilles når du føder til at hjælpe dig genskabe den rolige tilstand .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.