anvendelser af ichthammol salve

Ichthammol salve er en alsidig , men billig , produkt , der kommer i handy i nogen form for medicin skab . Det kan give lindring til mange , mindre hudirritationer

Anvendelse af Ichthammol


Ichthammol salve har en bred vifte af anvendelser . Salven selv indeholder en voks base , og skifer , som er høj i sin svovlindhold . Apoteker og almindelige mennesker sværger ved sin styrke, og undersøgelser har vist lidt at ingen bivirkninger fra at bruge aktuelle salve . Imidlertid bør de med svovl allergi være forsigtig . På grund af dens høje indhold , kan du finde dig selv med en svag allergisk reaktion .
Den salve kan bruges til forskellige hud irritationer , de mest almindelige er splinter , svier , koger og mindre edderkop bider . Det kaldes en " tegning salve , " hvilket betyder at det vil " trække "de smitte fra huden. Og selv om lugten og ser den salve kan ikke være den mest behagelige , lad det ikke narre dig

Splinters : .
Arbejde uden for eller gør nogle indendørs arbejde ? Du har sikkert fået en splint før, og ved, at de kan være meget smertefuldt , især når de bliver smittet . Først , vaske området med sæbe og vand , som stedet for en splint og omkring det bør holdes rene for at undgå infektion , eller holde det fra at blive værre . Påfør salven direkte på området med Splint og dække med en passende dressing . På en dag eller så , skulle du se splinten kommer op til overfladen , men det kan være nødvendigt pincet til at udvinde det .

insektstik
Ligesom splinter , kan insektstik være meget smertefuld og en gene . I løbet af sommermånederne , når folk er uden mere vil insektbid forekomme . Ichthammol kan hjælpe med infektionen fra disse bid , men kun hvis du ikke alvorligt allergisk over for bier , hvepse , osv. Hvis du er , en Epi-pen ville være det bedste bud for dig . Påfør Ichthammol lige som du ville til en splint . Fjern Stinger , hvis den stadig er der . Dæk med en forbinding . Dette bør hjælpe med at lindre smerter og trække ud af infektionen.

Koger
Koger er de mest almindelige hudirritation som salve anvendes til behandling . De fleste mennesker kan lide at bruge salven , da det er meget mere sanitære end fingerprikkeren , og arbejder lidt hurtigt at lindre smerten . En kog er en rød , puss fyldt bump normalt danner på hårsækken . Dette kunne være fra en indgroet hår eller en anden form for infektion . Efter at have brugt et varmt omslag eller iblødsætning i et varmt karbad , tørre området omkring i kog, og anvende Ichthammol . Dæk med en bandage og lad det sidde natten over . I kog , når du vågner op , bør fritages eller er kommet til et hoved .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.