årsager til forkerte resultater på en graviditetstest

Mangler din menstruation kan være en velsignelse . Den mest almindelige årsag en person savner hende periode er ofte et resultat af graviditet . Selvfølgelig forventer man at få det rigtige resultat , når du tager en derhjemme graviditetstest . Men som med enhver anden test , sker fejl og du kan få den forkerte resultat . Dette kan ske for en række forskellige årsager

Tidsramme


Du kan modtage en falsk negativt resultat, hvis du ikke bruger din første morgenurin da det indeholder de højeste niveauer af hCG . Desuden , hvis du tager testen for tidligt , som før ubesvarede periode , så resultatet kan blive negativt når de i virkeligheden du er gravid .

Funktion


Det er muligt, at et forkert resultat blev opnået på grund af brugernes fejl såsom ikke at følge anvisninger eller ikke får nok urin på testeren strimmel .

Overvejelser


Hvis du beslutter dig for at tage testen senere i dag og ikke med din første morgenurin , så sørg for at du gør ikke drikke en stor mængde vand . Hvis du drikker flere flasker med vand i håb at gøre dig selv tisse til testen , vil væsker udvande indholdet af hCG i din urin .

Potentielle


Hver test har en fastsat tidsramme , som du har brug for at gennemgå resultaterne af testen . Hvis du venter længere end anbefalet , kan de testdata forandring og gengiver et forkert resultat som godt.

Effects

En ukorrekt resultat fra et hjem graviditetstest kan være resultatet af en kemisk graviditet . Dette er , når en test kommer op positiv, men en tidlig abort forekommer . Den hCG i urinen er stadig til stede , men den person kan blive miscarrying .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.