behandling af acne mens du er gravid

Acne kan være udløst af et udsving i hormonniveauer , og kvinder der er gravide er særligt udsatte for udbrud . Selv over -the-counter behandlinger kan rydde op acne hurtigt , mange af disse produkter indeholder kemikalier, som du måske ikke ønsker at bruge , mens at bære et barn . Heldigvis er der naturmedicin mod acne , der kan rydde din hud under graviditeten

Baking Soda Exfoliant


Baking soda er stærkt basisk , hvilket gør det en vidunderlig eksfoliering for huden . Bagepulver hjælper også dræbe Candida bakterier , som kan føre til acne, der ikke reagerer på over -the-counter behandlinger . Hvis du vil bruge bagepulver som en eksfolierende , kombinere to spsk . bagepulver med en tsk . af vand , massage og det forsigtigt på en fugtig ansigt . Efter 30 sekunder af massere bagepulver på huden , skyl godt med vand . Du kan bruge en bagepulver eksfolierende scrub op til to gange om ugen .

Apple Cider Eddike Toner


Apple cider eddike er meget sure og bør anvendes på huden efter bagepulver eksfoliering . Hudens overflade er naturligvis sur, og for at opretholde reguleringen af olie i huden, syrekappe på huden , skal være intakt . Anvende æble cider eddike til huden er en fantastisk måde at reacidify huden . Soak et stykke vat eller vatrondel med æble cider eddike , og anvende den til ansigtet . Du kan bruge æble cider eddike på huden hver dag .

Tea Tree Oil Spot Treatment


Tea tree olie har vist sig at være lige så effektiv til behandling af acne som benzoylperoxid , men uden de uønskede bivirkninger , der kan ledsage dem. Tea tree olie vil dræbe akne-bakterier , og kan bidrage til at mindske rødme og betændelse på huden . Hvis du vil bruge tea tree olie, det skal fortyndes . Sættetid en vatpind i vand , og tilsæt 01:59 dråber 100 procent tea tree olie til det . Dup vatpind på acne pletter . Du kan bruge tea tree olie op til tre gange om dagen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.